HOROSCOP SPECIAL

Horoscop 18 august 2023. Taur, vă gândiți la viitor și la un nou job. Racii sunt deschiși noilor provocări

Horoscopul zilei pentru Sagetator

ADVERTISING

Nimeni nu ar trebui sa aiba voie sa isi lase controlata viata. Acest lucru nu este numai gresit, ci si daunator propriei fericiri. Sagetatorii, pe de alta parte, s-au saturat sa-si asume responsabilitatea pentru actiunile lor si au decis sa aiba incredere in cuvintele de despartire ale altor oameni.

Acest lucru nu a facut decat sa agraveze situatia. Acum reprezentantii acestui semn zodiacal de foc sunt complet stinsi. Totul in jur a devenit cumva artificial. Sfat: trebuie sa fii singur si sa te descoperi.

Horoscopul zilei pentru Capricorn

Reprezentantii acestui semn zodiacal au fost foarte norocosi in ultima vreme. Adevarat, Capricornii sunt atat de obisnuiti cu esecul incat nu mai cred in victoria lor. Nu va puteti subestima puterea. Daca intr-o zi ai cazut dureros, acesta nu ar trebui sa fie un motiv sa te opresti.

Este timpul sa-ti ridici stima de sine de jos si sa privesti in jur. Exista atat de multe sanse si oportunitati, de ce ar trebui sa ratezi cea mai buna ora? Sfat: profita de ocazie inainte ca ea sa treaca.

Horoscopul zilei pentru Varsator

Starea de spirit a Varsatorului nu a crescut peste medie de mult timp. Totul pare sa mearga bine, dar ceva lipseste clar, nu? Astrele va recomanda sa va faceti placerea. Pot fi plimbari placute in locurile tale preferate, o iesire la restaurant sau o excursie interesanta.

ADVERTISING

O schimbare de peisaj sau achizitia de lucruri noi va fi o mare resetare emotionala de care Varsatorul are nevoie chiar acum. Sfat: Rasfata-te cu o zi de cumparaturi, hainele noi te vor inveseli.

Horoscopul zilei pentru Pesti

Tristetea si descurajarea au devenit tovarasi constanti ai Pestilor. Unde s-au dus starea de spirit sclipitoare, rasetele si entuziasmul lor obisnuit? Reprezentantii acestui semn zodiacal par sa fi inghetat si s-au transformat in somnambuli detasati.

Este timpul sa lasi deoparte blues-ul si sa te aduci la emotii pozitive. Acest lucru se poate realiza cu usurinta prin creativitate. Putina dorinta, iar muza va vizita cu siguranta Pestii, dand noi senzatii si pofta de viata. Sfat: Acordati atentie sanatatii mintale sau depresia va va depasi.

CITESTE CONTINUAREA

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING