HOROSCOP SPECIAL

Sfatul Zilei din 17 Octombrie 2023. Fecioara, va asteapta o zi frumoasa si luminoasa. Varsator, ai incredere in timp

Sfatul Zilei pentru Sagetator

ADVERTISING

Nu exista nimic de vindecat. Nimic de reparat. Nu este nimic de rearanjat. Eliberati-va nevoia de a va ascunde in mod constant problemele si grijile in spatele muncii obositoare.

Permite-ti sa fii singur pentru o clipa. Astfel vei sti unde sa mergi mai departe. Sfat: Mediul tau exterior este doar o reflectare a lumii tale interioare.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Nu este vorba doar despre ceea ce spui, ci despre cum o spui. Un cuvant ales fara succes poate lovi mult mai dureros decat un pumn. Cu toate acestea, doza potrivita de asertivitate si compasiune te poate ajuta sa impresionezi si sa castigi.

Cautati echilibrul in comunicarea cu prietenii, colegii si sufletul pereche. Si atunci cu siguranta vei reusi. Sfat: In ceea ce priveste personalul, trebuie sa depuneti eforturi pentru echilibru.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Ai incredere in timp. Urmariti ceea ce va spune intuitia. In acelasi timp, nu fi prea obosit de ceea ce se intampla. Pe frontul romantic, daca simti ca primesti semnale amestecate, probabil ca ceva este in neregula. Recurge la conversatia pe care ai evitat-o. Poate ca nu totul este pierdut.

ADVERTISING

Sfatul Zilei pentru Pesti

Uneori oamenii merg cu noi pana la capat. In alte cazuri, se indeparteaza treptat. Lasa evenimentele sa se desfasoare asa cum ar trebui.

Acest lucru va va oferi mai multa claritate in relatia voastra. Dar daca apar probleme in aceasta zi, ele va vor anunta imediat ca sunt gata sa ofere sprijin.

CITESTE CONTINUAREA

ADVERTISING
ADVERTISING