HOROSCOP SPECIAL

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru toate zodiile. Berbecii își fac planuri de viitor, Leii au parte de dragoste

ADVERTISING

Veștile sunt bune: Berbecii își fac planuri de viitor, Leii au parte de dragoste!

„Sunt doar vești bune pentru că în primul rând sunt planete în zodia Săgetătorului și este cea mai optimistă zodie, cea mai pozitivă. Este zodia sincerității”, a spus Cristina Demetrescu.

Horoscop Special pentru Berbec

Berbecii își pot face planuri de viitor, să stabilească încă de pe acum ce vor studia în anul care vine sau unde vor călători.

De asemenea, în următoarea perioadă primesc semnale de departe, pot să aibă parte de invitații și cadouri, iar la serviciu totul merge ca pe roate.

Horoscop Special pentru Taur

Taurii sunt sfătuiți să nu treacă cu vederea posibilitățile financiare și materiale pe care le au. Este posibil să primească niște bani pe care se gândesc să-i investească. De altfel, pot să organizeze și o călătorie în afara țării.

ADVERTISING

Horoscop Special pentru Gemeni

Gemenii au o perioadă aglomerată. Discuțiile deschise îi vor ajuta și obțin anumite ponturi care să ducă și la economisirea unor bani.

Horoscop Special pentru Rac

Este posibil ca Racii să sufere de anumite afecțiuni pe care le duc pe picioare. Frigul, oboseala, viciile, stresul și grijile îi dau peste cap. Apar tensiuni, dar se și echilibrează balanța în relațiile de cuplu.

Horoscop Special pentru Leu

Leii „au mult foc în zona dragostei”. Pentru ei, lucrurile devin interesante, pot să se îndrăgostească, dar și să se…pârjolească. Nu e recomandat să facă primul pas, ci să aștepte să vadă ce se întâmplă.

Horoscop Special pentru Fecioară

Nativii Fecioară stabiliți în străinătate revin acasă, restabilesc relațiile cu părinții și rezolvă anumite probleme administrative. Devin mai creativi și se simt mai bine.

ADVERTISING

Horoscop Special pentru Balanță

Balanțele pot să-și achiziționeze o casă la munte sau la mare. Există și anumite oportunități profesionale și este o perioadă bună pentru interviuri.

Horoscop Special pentru Scorpion

Scorpionii cărora până acum le-au scăpat cheltuielile de sub control se redresează. Renunță la anumite lucruri în așa fel încât să nu rămână fără bani. Pot chiar să plece într-o vacanță la munte.

Horoscop Special pentru Săgetător

Săgetătorii Își fac planuri pentru ei, dar apare și foarte mult haos în viața lor. Trebuie să-și prioritizeze anumite lucruri.

Horoscop Special pentru Capricorn

Capricornii au o perioadă complicată. Anumite lucruri le scapă de sub control, pot apărea niște probleme de sănătate care îi încurcă la serviciu. Cu toate acestea, își vor reveni și o vor scoate la capăt.

ADVERTISING

Horoscop Special pentru Vărsător

Pentru Vărsători, se anunță tensiuni între relația de dragoste și prieteni. Există viziuni diferite, iar anumite sfaturi nu sunt binevenite.

Horoscop Special pentru Pești

Peștii au o perioadă foarte bună. Totuși, anumite persoane încearcă să le pună bețe-n roate. Dacă au luat o decizie, nu trebuie să se lase întorși din drum de nimic.

ADVERTISING
ADVERTISING