O mai tineti minte? A fost o mare vedeta din Romania, dar acum nu o mai recunosti! Ce s-a ales de ea, dupa ce a disparut de la TV

A fost o mare vedeta din Romania, dar acum nu o mai recunosti daca o vezi pe strada! S-a transformat total dupa ce a disparut de la TV si l-a descoperit pe Dumnezeu. Cele mai recente fotografii cu ea i-au lasat pe fani fara cuvinte.

Carmen Plesea, fosta iubita a lui Costin Marculescu a renuntat la aparitiile controversate la TV. In perioada in care era prezenta in emisiuni, soca de fiecare data cu look-ul ei extravagant. A devenit faimoasa pentru coditele afro, dar si pentru pitonul Kaa, pe care il lua peste tot.

A fost o mare vedeta din Romania, dar acum nu o mai recunosti!

Dupa ce s-a despartit de Costin Marculescu, cu mare scandal, vedeta s-a retras din luminile reflectoarelor. Se pare ca a suferit un soc imens in urma cu doi ani, atunci cand mama ei s-a stins din viata. A renuntat atat la tinutele provocatoare, dar si la machiajul cu care isi obisnuise fanii.

Acum, Carmen Plesea este in varsta de 55 de ani si prefera sa isi petreaca timpul la biserica, unde merge des alaturi de prietenele ei. Nici macar nu si-a mai vopsit parul, iar capul il are acoperit, asa cum cer regulile duhovnicesti. In perioada in care s-a despartit cu cearta de Costin Marculescu, cei doi si-au aruncat cuvinte urate la TV.