Adela Popescu, adevărul despre ce se întâmplă cu copii ei. A vrut să se afle de la ea

Adela Popescu, despre regulile din familia ei. Ce le-a impus copiilor

Adela Popescu este una dintre cele mai de succes femei din România. Celebra prezentatoare de la Vorbește lumea se poate lăuda cu o carieră înfloritoare, dar cel mai de preț pentru ea este familie. Este o mamă-eroină a trei băieți, care reușește să se descurce cu toate, chiar dacă este foarte solicitată. Pentru cei mici a impus câteva reguli stricte, pentru a evita situațiile neplăcute.

Ce le interzice Adela copiilor

Adela Popescu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Prezentatoarea TV a devenit mamă pentru a treia oară în urmă cu 3 luni, și de când a venit pe lume cel de-al treilea băiețel al familiei are și mai multe responsabilități. Totuși, nu se plânge deloc și spune că are reguli bine stabilite pentru toată lumea.

Adela spune că băieții mai mari îl adoră pe micuț, deși înainte se temea că aceștia nu îl vor accepta în viața lor și nu știa ce reacție vor avea. Încă de când l-a adus acasă, aceștia au fost înțelegători și extrem de curioși, iar mai târziu au devenit grijulii și foarte atenți cu micuțul.

Foarte tare! Monica Tatoiu a slăbit cu DIETA BALERINEI. Slăbeşti un kilogram pe zi. Iată ce trebuie să faci

Totuși, acum nu mai stau atât de mult în preajma lui, pentru că se joacă și au tot felul de activități care îi țin ocupați. Adela le-a impus să fie foarte atenți și să nu se apropie prea tare, pentru că merg la grădiniță, stau pe lângă alți copii și pot aduce diferite viroze ce pentru micuț ar fi periculoase. Frații mai mari îl ating pe piciorușe, îl mângâie, dar mama lor este foarte atentă la ei.

“Din fericire, ceilalți sunt doi și au de rezolvat treburi între ei, așa că nu prea îi interesează de cel mic decât să-l pupe și să-l mângâie puțin. Am făcut și niște reguli, pentru că ei merg la grădiniță și nu vrem să aducă tot felul de viroze.
Au voie să-l mângâie și să-l pupe doar pe piciorușe. Încercăm să păstrăm un pic distanța din punctul ăsta de vedere. Dar e un bebeluș cuminte. Nu știu dacă e așa fiindcă mă simte pe mine sau eu sunt liniștită pentru că el e cuminte și bun, și mănâncă, și ia în greutate”, a povestit Adela Popescu.

Cum se descurcă Adela cu trei copii

Adela nu se plânge deloc și spune că îi priește viața de mămică a trei băieți. Dacă cei mici merg la grădiniță, sunt mari și găsesc mereu ceva de făcut și nu îi mai dau atâtea bătăi de cap, la fel poate spune și despre mezin. Se laudă cu un bebeluș foarte cuminte, care mănâncă bine și dezvoltă așa cum trebuie.

Mai mult, Adela Popescu este recunoscătoare familiei, care o ajută cu tot ce poate. Radu este și el un tătic responsabil, care are mare grijă de copii. El îi duce la grădiniță, îl hrănește pe Adrian până vine mămica lui. Soții sunt foarte organizați și se bucură că se descurcă de minune.