POVESTI

Au trecut patru ani de la moartea Stelei Popescu și ultimele ei gânduri au ieșit la iveală! Totul despre iubire, greșeli în relații și copii

Stela Popescu a fost una dintre cele mai mari actrițe de la noi din țară, care a scris istorie cu fiecare apariție. Celebra doamnă a teatrului românesc a plecat subit din aceasă lume, în urmă cu patru ani. Astăzi ne-am gândit să amintim câteva dintre declarațiile sale, mărturisirile sincere ale celebrei actrițe care a avut parte de un sfârșit dramatic.

Stela Popescu nu și-a dorit niciodată copii

Stela Popescu a fost una dintre cele mai iubite actrițe de la noi din țară. Aceasta a fost găsită fără viață în locuința ei, iar medicii ajunși la fața locului au putut doar să constate decesul. Nimeni nu se gândea că acea femeie plină de viață, mereu cu zâmbetul pe buze și poftă de muncă va pleca subit din această lume.

Au trecut deja patru ani de la moartea neașteptată a acesteia, dar se pare că nimeni nu a uitat-o. Celebra actriță a lăsat în urma sa, pe lângă momentele memorabile în teatru și televiziune, și o mulțime de povești de viață, de dragoste, amintiri care mai de care mai interesante și controversate.

Toată lumea știe că Stela Popescu nu a avut copii, ci a adoptat o nepoată de-a soțului ei, pe care a crescut-o. Doina Maximilian este fiica adoptivă a Stelei Popescu, pe care aceasta a crescut-o încă de la 16 ani și care a moștenit și tot ce a lăsat în urmă marea actriță.

Totuși, toată lumea s-a întrebat de ce aceasta nu a vrut copii biologici, explicație pe care a și oferit-o. Astfel, Stela spunea că îi era foarte frică de durere și nu a avut curaj să facă acest pas. În copilărie, ea a fost operată pe viu după ce a mușcat-o un păianjen și s-a ales cu mare teamă.

“Eu nu mi-am dorit copii. Nu știu de ce nu mi-am dorit copii, ador copiii. Am avut teamă de durere întotdeauna. Și acum mi-e teamă de durere, mi-e frică de durere. Am avut la 5 ani o operație la cap, m-a mușcat un păianjen otrăvitor și m-au operat pe viu, că era război și probabil că de atunci am rămas înfricoșată.” a povestit Stela Popescu.

Marea iubire a actriței

Stela Popescu a fost o femeie pasională și frumoasă, care a atras atenția cu orice mișcare făcută. Deși pe primul soț l-a iubit, spune că niciodată nu a avut parte de chimia pe care a trăit-o alături de Puiu Maximilian, despre care spune că a fost marea ei iubire. Cei doi s-au cunoscut când aveau 33 și 35 de ani și a fost o iubire la prima vedere, matură, pe care moartea acestuia a destrămat-o.
Actrița spunea că a atras-o cu inteligența lui și în timp i-a demonstrat că o iubește.

O respecta enorm, nu făcea niciun pas fără ea și era mereu acolo să o ajute. Marea Stela Popescu mărturisea că ar fi preferat ca acesta să o părăsească pentru altă femeie decât să moară, dar destinul a fost unul tragic pentru iubirea lor. O vreme a simțit că cedează, dar de dragul fanilor și-a regăsit puterea.

“Am crezut că nu pot să mă mai pun pe picioare o vreme după moartea lui Puiu.Îmi spunea „te iubesc” din privire. Lucrurile astea îmi e greu să le spun…Îmi spunea: „Tu eşti norocul meu!”. Decât să moară, mai bine se încurca cu una de 20 de ani şi plecă în lume. Aş fi acceptat. Pentru el aş fi acceptat acest lucru”, povestea Stela Popescu.

Stela Popescu a recunoscut că a fost infidelă

Stela Popescu a fost mereu o femeie sinceră și asumată, care nu a ezitat să le vorbească fanilor despre viața ei privată. Marea actriță a generației de aur a iubit mult și intens, dar a mai făcut și greșeli. A recunoscut că i-a plăcut viața și a trăit-o din plin, dar nu a ascuns nici faptul că a mai fost infidelă în relații.

Actrița spunea cu sinceritate că a înșelat cât timp era într-o relație, dar acest lucru nu s-a întâmplat de prea multe ori. A regretat apoi faptele sale și s-a simțit vinovată mult timp, dar a trăit din plin orice moment.

„Sunt oameni care nu s-au înşelat toată viaţa. Nu ştiu dacă am fost înşelată, dar eu am înşelat, cu mare grijă. Există porniri în viaţă când nu te mai poţi stăpâni. Este o stare absolut înnebunitoare. Asta nu se întâmplă des, ci foarte rar. M-am simţit vinovată apoi. Şi acum mă mai gândesc.” a declarat Stela Popescu.