POVESTI

Breanna Lockwood: „Lupta cu infertilitatea a fost cel mai dificil lucru pe care l-am experimentat vreodată”

Breanna Lockwood
Breanna Lockwood

După multiple tratamente de fertilizare in vitro, operații și pierderi de sarcină, Breanna Lockwood (29 de ani) a aflat recent de la medici că nu va putea purta niciodată o sarcină până la termen, informează Good Morning America.

Refuzând să lase asta să o împiedice pe fiica ei să aibă un copil, mama ei în vârstă de 51 de ani a decis să poarte sarcina în locul ei.

Julie Loving și Breanna Lockwood

In pântec își poartă deja nepoata care se va naște pe 12 noiembrie. „Simt că pântecul mamei este cel mai apropiat loc de casă în care poate fi purtat copilul meu în afara propriului meu corp”, a mărturisit Breanna.

„Mama vrea să fie bunică la fel de mult pe cât îmi doresc eu să fiu mamă, așa că face tot ce îi stă ei în putință.”

Aaron și Breanna Lockwood

Încercările Breannei de a deveni mamă au început în anul 2016, la scurt timp după ce ea și soțul ei Aaron și-au oficializat relația.

La vremea aceea, bunicul Breannei suferea de o boală în stagiu final și pentru că își dorea să-l vadă străbunic, ea și soțul ei au încercat să conceapă timp de un an până să apeleze la ajutorul specialiștilor.

Următorii doi ani, Breanna a urmat tratamente de fertilizare in vitro, operații și pierderi dureroase de sarcină – inclusiv pierderea unui set de gemeni, până când medicii au concluzionat că nu poate purta cu succes un copil în pântec.

„Lupta cu infertilitatea a fost cel mai dificil lucru pe care l-am experimentat vreodată.

Când ai un plan pentru viața ta, iar infertilitatea îți iese în cale simți că nu-ți mai poți imagina viitorul la care visai. Îți este furat.”

Ulterior, Breannei i s-a propus să apeleze la o mamă surogat, în special în sânul familiei, costurile fiind extrem de mari.

În aceeași perioadă, mama Breannei îi propusese să-și poarte nepotul. „Începusem să vorbesc despre asta. Nu voia. Mă credea nebună, dar eu am insistat”, a declarat Julie Loving, mama Breannei.

Deși nu era încântată de idee, Breanna a fost de acord ca mama ei să fie testată de o întreagă echipă de specialiști.

Cu doar două săptămâni înainte ca măsurile de izolare să fie impuse, Julie a aflat că era însărcinată cu nepoțica ei.