Horoscop Special. Ce zile norocoase ai în luna noiembrie

Zile norocoase în luna noiembrie pentru Berbec

S-ar putea să le permiteți altora să vă denigreze și să vă submineze eforturile. Ceea ce se întâmplă se întoarce. Să faci față cinismului unui prieten este dificil, dar îți dai seama că nu poți schimba pe toată lumea.

Să te îndepărtezi în tăcere este o alternativă preferabilă. Acesta este cel mai bun mod de a-i da o lecție. Te confrunți cu un blocaj creativ în acest moment. Chiar dacă aveți atât de multe idei, cuvintele și acțiunile par să nu curgă. Lasă-ți credințele deoparte pentru moment. Expuneți-vă unor experiențe noi.

Zilele norocoase: 1, 9, 15, 18, 23, 27

Zile norocoase în luna noiembrie pentru Taur

Ești în mod exagerat în acest moment și trebuie să ai grijă să nu exagerezi. Fă-ți o idee clară a obiectivului tău, altfel vei pierde timpul. A fi rănit te poate face uneori înțelept, dacă ești în ton cu lecțiile vieții din punct de vedere spiritual.

Astăzi, dacă ești rănit, privește sensul profund al experienței. Te simți tensionat emoțional în munca ta. Trebuie să găsești noi modalități de a-ți face munca mai creativă. Prietenii ar putea avea probleme duble astăzi, deoarece vor avea păreri diferite în ceea ce privește ceea ce constituie plăcerea.

Zilele norocoase: 5, 6, 8, 14, 15, 17, 23, 24, 26

Zile norocoase în luna noiembrie pentru Gemeni

Nu trebuie să lași familia și sistemele lor de credință să îți umbrească cele mai bune eforturi. Este important să vă păstrați independența și să vă urmați calea. Trebuie să fii diplomat și să respecți părerile celorlalți.

Este posibil ca cineva drag să nu se simtă bine acum și vei avea nevoie de timp pentru a-l asista. Acest lucru va fi foarte apreciat. Acest lucru înseamnă, de asemenea, reprogramarea întâlnirilor, analizarea scopurilor și obiectivelor tale și înțelegerea faptului că timpul este mai valoros acum.

Zilele norocoase: 3, 5, 7, 8, 14, 15, 17, 22, 23, 25

Zile norocoase în luna noiembrie pentru Rac

Prietenii dvs. nu se înțeleg cu dvs. Ei nu vor vedea care este scopul tău în anumite acțiuni, indiferent cât de mult crezi că ai sens. S-ar putea să fiți nevoit să vă bucurați singur de această zi.

Firul spiritual continuă să vă fascineze în prezent. Începi să vezi legături subiacente în circumstanțele tale actuale. S-ar putea să aveți unele deja vu-uri. Comportamentul soțului sau partenerului dvs. este neregulat acum. Acest lucru ar putea fi rezultatul unor presiuni profesionale pe care nu le-au dezvăluit.

Zilele norocoase: 2, 3, 13, 17, 21, 28, 29

Zile norocoase în luna noiembrie pentru Leu

CITESTE CONTINUAREA