Horoscop Special. Ce zile norocoase ai în luna noiembrie

Zile norocoase în luna noiembrie pentru Leu

Este posibil să aveți de-a face cu cineva care are o fire geloasă sau posesivă. S-ar putea să nu vă dați seama de acest lucru decât atunci când este prea târziu. A fi prea încrezător nu este o idee bună. Odată alertat, instinctul tău va fi să ripostezi și să le subliniezi greșelile, ceea ce nu va face decât să agraveze situația.

Cel mai bine ar fi să folosiți puțină psihologie inversă pentru a înțelege de ce această persoană se comportă atât de ciudat. Luați în considerare cu atenție trecutul. Făcând acest lucru în mod imparțial vă oferă o perspectivă mai profundă asupra comportamentului și a motivelor pentru care oamenii reacționează așa cum o fac.

Zilele norocoase: 1, 4, 9, 10, 12, 18, 19, 21, 27, 28

Zile norocoase în luna noiembrie pentru Fecioară

Deși o nouă relație începe să prindă contur în această lună, s-ar putea să aveți două păreri în această privință. Amintirile și preocupările din trecut vă confruntă. Dacă te afli într-o stare de confuzie, trebuie să ocolești gândurile care te doboară.

Cel mai bine ar fi să treci acum peste toate acestea. De asemenea, trebuie să te ocupi de probleme legate de proprietate sau de alte subiecte conexe. Puterile tale creative trag într-o altă direcție, una de independență. Fii cu ochii în patru pentru cei care îți pot fi de folos în demersurile tale.

Zilele norocoase: 2, 4, 5, 6, 8, 14, 17, 23, 30

Zile norocoase în luna noiembrie pentru Balanță

Vei reuși să faci multe astăzi dacă vei deține controlul. Chiar dacă reușești orice îți propui, ești puțin obosit. Începe o perioadă de anchetă profesională. Vreți să vă păstrați opțiunile deschise.

Acesta este un moment bun pentru a face acest lucru. Nu îți este teamă să iei în considerare alte căi în viața ta. Împuternicirea celorlalți face parte din acest nou ciclu. Ajutarea celor din jurul tău se potrivește perfect cu ceea ce vrei să realizezi. Poți vedea imaginea de ansamblu și în relațiile tale.

Zilele norocoase: 2, 4, 5, 14, 15, 16, 24, 25

Zile norocoase în luna noiembrie pentru Scorpion

Ieșiți din cercul vostru strâns de prieteni și rude. Este timpul să cunoști oameni noi. Nimic nu se va schimba dacă rămâi acolo unde ești, fără să explorezi posibilitățile vieții.

Cel mai bine ar fi să vă eliberați convingerile și aspirațiile de condiționările anterioare. Este un moment excelent pentru a fi îndrăzneț și curios față de viață. Veți crește și vă veți extinde curiozitatea nou descoperită. Trebuie să rămâi pozitiv și să nu lași întârzierile sau temerile să influențeze ceea ce universul îți aduce acum.

Zilele norocoase: 2, 3, 12, 18, 20, 21, 27, 29

Zile norocoase în luna noiembrie pentru Săgetător

Te temi de ceva ce nu există. Sunteți mai sensibil decât credeți, așa că nu lăsați acest lucru să vă afecteze prea mult emoțiile. Nu crezi neapărat în puterea necunoscutului, dar acum ar fi o idee bună să iei această noțiune mai în serios.

O mică problemă astăzi te va lăsa într-o stare de nervozitate și, posibil, degajată. Este posibil ca oamenii să vă considere inflexibil sau nesigur. Abțineți-vă să nu vă deprimați sau să vă plângeți de milă, pentru că s-ar putea să nu treceți niciodată peste asta.

Zilele norocoase: 2, 3, 4, 9, 11, 13, 18, 20, 21, 26

Zile norocoase în luna noiembrie pentru Capricorn

Astăzi, comunicarea cu ceilalți poate fi mai dificilă, deoarece oamenii se împotrivesc la ceea ce spui. Poate fi vorba de orice, de la cum să te duci pe tine sau pe alții de la A la B sau chiar, eventual, de preocupări legate de o mașină nouă sau de îmbunătățiri la vehiculele existente.

S-ar putea să fie nevoie să vă luați rămas bun de la cineva, de la un prieten sau de la un membru al familiei care ar putea pleca. Acest lucru este, de asemenea, legat de eliminarea acelor lucruri din viață care nu mai sunt necesare. Este mai ușor să elimini ceea ce nu vrei decât să îți dai seama ce vrei.

Zilele norocoase: 5, 6, 8, 14, 15, 17, 23, 24, 26

Zile norocoase în luna noiembrie pentru Vărsător

Emoționalismul nu-și are locul la locul de muncă. Este posibil să reacționați dacă cineva încearcă să vă tragă de sfori și să vă apese pe butoanele fierbinți. S-ar putea ca cineva de acasă să aibă o problemă care să vă joace pe degete.

Ai grijă să nu lași ca problemele tale să se răsfrângă asupra treburilor profesionale. Viața de familie poate fi imposibil de gestionat dacă nu ai o organizare pusă la punct. Deși ți-ai făcut singur norocul și ai muncit din greu, trebuie să echilibrezi asta cu o odihnă adecvată. Nu trebuie să faci pe martirul.

Zilele norocoase: 4, 5, 6, 13, 14, 15, 22, 23, 24

Zile norocoase în luna noiembrie pentru Pești

Vă puteți folosi acum de personalitatea dvs. agreabilă pentru a vă valorifica puterile de a face bani. Cheia astăzi este calitatea, nu cantitatea. Stabilirea unei legături cu cineva din trecutul tău necesită cercetare. Intuiția ta îți spune că trebuie să vă conectați, așa că nu renunța până nu se întâmplă.

Trebuie să faci o excepție și să-ți faci timp pentru a asculta problemele cu care se confruntă un prieten apropiat. S-ar putea să nu fiți conștient de amploarea situației lor dificile, dar în cele din urmă vă dați seama de ceea ce poate ați trecut cu vederea anterior.

Zilele norocoase: 2, 3, 9, 10, 13, 18, 19, 21

CITESTE CONTINUAREA