CITATE

Ceai de pătrunjel – DIETA – A slăbit 5 kilograme în 3 zile

De la 72 de kilograme a ajuns la 67 în doar trei zile. Unul dintre utilizatorii portalului naturalmedicinebox.net a împărtăşit secretul sau: ceaiul de pătrunjel.

Pătrunjelul este un aliat excelent în lupta împotriva problemelor urinare, a bolilor de rinichi şi este un puternic diuretic.

Cantitatea pe care o folosim pentru a condimenta preparatele culinare este de obicei mică, astfel încât nu este suficientă pentru a elimina lichidele acumulate în organism.

Atât rădăcina, cât şi frunze de pătrunjel pot fi folosite că remediu.

Avantajul uriaş al acestei plante este că ajută la slăbit. Iată ce spune unul dintre cititorii portalului naturalmedicinebox.net:

„Pătrunjelul este un adevărat miracol. Joi, greutatea corpului meu a fost de 72 de kilograme, iar două zile mai târziu, adică sâmbătă, aveam cu cinci kilograme mai puţin! Nu am pierdut grăsime, ci despre faptul că am eliminat o cantitate mare de lichid pe care o acumulase corpul meu. Mă simt foarte uşor”.

Cititorul a fost rugat să explice cum şi în ce mod a folosit pătrunjelul. Reţeta este destul simplă:

Într-un litru de apă fiartă se pun 5 linguri de pătrunjel tocat. Se lasă lichidul să se aşeze timp de aproximativ douăzeci de minute, apoi se strecoară ceaiul şi se bea fie cât este cald, fie rece, chiar de la frigider dacă ţi se pare mai uşor de consumat aşa.

Poţi să îl bei în orice moment al zilei, însă nu şi seară târziu, încât vei fi nevoită să te trezeşti des peste noapte pentru a merge la toaletă.