Dumnezeu vine întotdeauna la momentul potrivit… Foarte important: citiți-o până la sfârșit pentru că o rugăciune nu se cruță niciodată. Vă mulțumesc.

Dumnezeu să vă binecuvânteze ochii pentru că ați citit acest mesaj.

Nu lăsați acest mesaj să moară de frig: după ce l-ați citit, dați-l mai departe și altora.

Amintește-ți că mesajul lui Dumnezeu poate face o mare diferență în viața cuiva apropiat de tine.

Vă rog să citiți cu credință ce urmează, pentru că este o rugăciune impresionantă. Crede-o și vei fi binecuvântat.

Luca 18,27: El le-a zis: ” Ceea ce este imposibil pentru oameni, este cu putință pentru Dumnezeu.” Problema cu mulți dintre noi este că nu credem că Dumnezeu va deschide o fereastră și va vărsa binecuvântări pe care nu le vom avea loc pentru a le primi. Încrede-te în El este credincios Cuvântului Său

Dumnezeu nu minte niciodată și promisiunile Lui sunt sigure.

Rugăciunea mea pentru voi astăzi: ochii care privesc acest mesaj nu vor vedea niciun rău; mâinile care vor trimite acest mesaj altora nu vor lucra în zadar, gura care spune amin acestei rugăciuni va râde în veci. Rămâneți în dragostea lui Dumnezeu trimițând această rugăciune către toți cunoscuții voștri.

Călătorie plăcută în viață! Încrede-te în Domnul din toată inima și El nu te va dezamăgi niciodată, pentru că este minunat!

Dacă chiar ai nevoie de o binecuvântare, citește în continuare: Tată divin, cel mai amabil și mai iubitor Dumnezeu, te implor să ne binecuvântezi din belșug familia mea și pe mine Știu că recunoști că o familie este mai mult decât fiecare dintre cei care o inventează, pentru toți cei care cred și au încredere în tine.

Părinte, trimit o rugăciune de binecuvântări, nu numai pentru persoana care mi-a trimis această rugăciune, ci și pentru mine și pentru toți cei cărora le-am transmis acest mesaj.

Și ca tăria unirii în rugăciune pentru cei care cred și se încred în tine, să fie mai puternică decât orice altceva.

Vă mulțumesc anticipat binecuvântările voastre. Dumnezeu Tată milostiv, eliberat de datorii și poveri economice față de persoana care citește această rugăciune. Trimite-mi înțelepciunea ta ca să pot fi un bun administrator al tot ce mi-ai dat.

Părinte, știu că ești minunat și puternic și că dacă ne supunem și dăm cuvântul Tău și avem credința cât o sămânță de muștar, ne umpli cu binecuvântările Tale. Îți mulțumesc Doamne binecuvântările recente pe care le-am primit și binecuvântările care vor veni în continuare, pentru că știu că încă nu ai terminat cu mine. În numele lui Iisus Hristos te implor. AMIN

Tatăl nostru, că ești în ceruri. Sfințească-se numele tău. Vino la noi împărăția Ta. Fă-ți voia, în cer precum și pe pământ.

Dă-ne astăzi pâinea noastră din fiecare zi, iartă greșelile noastre, precum și noi iertăm celor care ne jignesc. Nu ne lăsa să cădem în ispită. Și izbăvește-ne de tot răul. AMIN

Slavă Tatălui.

Slavă Fiului.

Slavă Duhului Sfânt.

Așa cum a fost unul în principiu, acum și întotdeauna, pentru secolele de secole. AMIN

Acordă-ți 60 secunde și DISTRIBUIE acest mesaj în 3 GRUPURI sau pe peretele tău cât mai curând posibil. În scurt timp vei fi făcut numeroși oameni să se roage lui Dumnezeu, unul pentru ceilalți.

Atunci stai jos și privește puterea lui Dumnezeu lucrând în viața ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.