Suferi de oboseală cronică? Atunci această rețetă este pentru tine

Acumularea de toxine în sânge sau în intestine provoacă oboseală cronică, balonare, precum și probleme cu sistemul circulator.

Pentru a preveni o astfel de acumulare de toxine în organism, este esențial să se efectueze în mod regulat tratamente de curățare. Puteți efectua o detoxifiere eficientă chiar și cu ajutorul unei băuturi foarte simple. Tot ce aveți nevoie pentru aceasta este usturoi și vin roșu.

Elixirul nostru de astăzi vă va purifica sângele, va elimina excesul de grăsime și sare din țesuturile corpului și vă va accelera metabolismul.

Ingrediente

12 căței de usturoi
0,5 litri de vin roșu
ulcior sigilabil

Preparare

După ce cățeii de usturoi au fost curățați, tăiați-i în sferturi și puneți-i într-un ulcior de sticlă sau într-un borcan mai mare pentru conserve.

Se adaugă o jumătate de litru de vin roșu și se închide bine ulciorul. Se lasă ulciorul cu saramură să stea la rece timp de aproximativ 2 săptămâni. Agitați-l bine în fiecare zi, astfel încât ingredientele să fie întotdeauna bine amestecate.

După 2 săptămâni, strecurați vinul și turnați-l într-o sticlă de sticlă. Luați o linguriță de băutură de 3 ori pe zi, timp de aproximativ o lună.

Acesta este un elixir foarte puternic pentru purificarea și întărirea sângelui. Prin urmare, după o lună, faceți o pauză de cel puțin încă 6 luni înainte de a repeta din nou tratamentul.