Horoscop 12 mai 2022. Fecioara, dorintele tale sunt sacre si joaca un rol important in mentinerea armoniei

Leu

Leu, Cupidon stie sa dea lovituri neasteptate. Probabil esti de acord. Acest capitol al vietii tale este dedicat sa faci inca un pas catre un viitor promitator si sa cunosti mai bine tribul partenerului tau. In acest proces, veti descoperi ca sunteti mai mult la fel decat diferiti.

Leii singuri isi amintesc de puterea timpului divin. Spune da oportunitatilor care ti se deschid acum, indiferent de contextul in care sunt prezentate. Ceva iti spune ca vei fi placut surprins. Sfat: Deschide-ti inima catre sentimente puternice.

Fecioara

Fecioara, dorintele tale sunt sacre si joaca un rol important in mentinerea armoniei. Cu toate acestea, de fiecare data cand o dorinta este implinita, apare o alta, care asteapta atentia ei nedivizata. Este un ciclu nesfarsit.

Unii l-ar putea numi chiar un cerc vicios. Astazi vi se cere sa acordati acestor dorinte locul pe care il merita pe altarul vostru, fara a vedea fericirea ca destinatie. Numara binecuvantarile pe care le ai acum.

Oameni, locuri si situatii care iti aduc bucurie astazi. Sunt atat de multe lucruri pentru care sa fii recunoscator odata ce incetezi sa te mai gandesti la asta! Sfat: Multumiti Universului pentru tot ce aveti.

Balanta

Balanta, fa-ti o favoare si indeparteaza-te de vechile principii. Renunta la ideea de perfectiune. Acordati-va permisiunea de a face cateva greseli. Acesta este singurul mod de a descoperi noi aspecte ale fiintei tale, Balanta.

In acest fel, vei descoperi ca sucurile tale creative curg liber astazi. Faceti clic pe un flux constant care va este disponibil. Reconectarea cu salbaticia ta inerenta va inspira poezie, proza si miscare. Sfat: Gandeste creativ.

Scorpion

Scorpion, a fost o vreme cand nu ai avut suficienta incredere in tine. A fost o vreme cand iti lasai capul sa interfereze cu vointa inimii tale. A fost o perioada in care ai fost ingrijorat de modul in care membrii familiei tale vor percepe alegerea ta.

Dar experimentezi o revolutie interioara, Scorpion, care te inspira sa-ti onorezi adevarul si sa mergi fara teama pe propriul tau drum. Redirectiona! Ceva imi spune ca acesta este inceputul unei noi ere. Sfat: Asculta-ti intuitia in toate situatiile.

Sagetator

CITESTE CONTINUAREA