Horoscop 12 mai 2022. Fecioara, dorintele tale sunt sacre si joaca un rol important in mentinerea armoniei

Luna in Leu favorizeaza intreprinderile energice si eficiente. Tot ceea ce visezi se va implini daca faci un efort. Este ideal sa faceti oferte si sa incepeti noi proiecte.

Ziua este potrivita pentru schimbari cardinale in viata personala. Nu va fie teama sa rezolvati lucrurile si sa rupeti vechile legaturi. Tot ceea ce trage la fund ar trebui lasat in trecut.

CITESTI Horoscopul zilnic, Sfatul Zilei, de la cei mai buni si cunoscuti ASTROLOGI.

Berbec

Berbec, ceea ce nu vrei sa faci astazi este sa te intalnesti cu personaje ciudate, sa le dai oamenilor toxici din trecut o sansa la dezintoxicare sau sa lasi pe cineva sa te puna pe gat.

Ce trebuie facut astazi: verificati din nou orice informatie, cititi cu atentie documentele, tratati propunerile, verificati cu atentie scrisorile si destinatarii inainte de a trimite. Acum nu este cel mai usor moment.  Sfat: Fii atent cu tot si cu toata lumea.

Taur

Taur, astazi stelele te cheama sa-ti folosesti darul vorbitului, sa gasesti noi moduri de a te exprima in cuvinte si sa experimentezi atat poezia, cat si proza. Exista ceva frumos care asteapta sa se nasca prin fiinta ta interioara.

Este posibil ca astazi sa va reganditi intreaga viata. „Autenticitatea” este credo-ul tau. A ramane fidel cu tine insuti te va ajuta sa castigi punctele fanilor si adeptilor tai. Sfat: Deschideti-va catre lume si noi emotii.

Gemeni

Gemeni, ai petrecut destul timp la plansa de desen, e timpul sa te intorci pe teren. Actiunea si, cel mai important, initiativa trebuie sa fie acum pe primul loc. Amintiti-va, calatoria in care porniti este doar calatoria dvs.

Daca vrei sa ai succes, nu incerca sa copiezi formula altcuiva. Cei care se lupta cu blocurile de abundenta sunt invatati sa se ridice pentru ei insisi. Sfat: Ai grija de confortul tau.

Rac

Rac, doar pentru ca tu cunosti pe cineva de o multime de ani nu inseamna ca vei impartasi mereu aceleasi opinii despre iubire, viata si tot ce se afla intre ele.

Sa fie loc de dezacord. Astfel iti poti exprima punctul de vedere fara a rani sentimentele celeilalte persoane. Ceea ce va ofera Universul in acest moment este o oportunitate de a invata si de a creste. Sfat: Nu te opri in dezvoltarea personala.

Leu

CITESTE CONTINUAREA