Horoscop 12 mai 2022. Fecioara, dorintele tale sunt sacre si joaca un rol important in mentinerea armoniei

Sagetator

Sagetator, se intampla adesea sa exageram semnificatia raului. Uneori chiar ia in considerare suferinta pentru onoruri. Adevarul este ca asa atrage asemenea. Cu cat ne concentram mai mult pe durere, cu atat mai mult o lasam sa ne domine.

Asa ca, doar pentru astazi, sa schimbam putin scenariul. Injectati un cantec si dansati in naratiunea oarba. Astrele vor sa-ti amintesti ca esti acolo unde trebuie sa fii si ca partea ta de binecuvantare iti va fi livrata la timp.

Capricorn

Capricorn, astazi te simti destul de ciudat: vise neimplinite, cuvinte nerostite, scrisori care nu au ajuns niciodata la posta s-au acumulat atat de mult incat devine infricosator.

Trecutul te cantareste foarte mult, dar numai pentru a putea fi constient de ceea ce trebuie vindecat si ce trebuie lasat sa plece in acest moment. Deci, retrageti-va si fa-ti munca interioara. Sfat: este timpul sa incepi sa traiesti din nou.

Varsator

Varsator, chiar acum ai prefera sa mergi cu fluxul. Ai fi preferat conversatiile simple la care esti chemat acum. Dar nu ai nevoie sa-ti spunem despre pericolele relatiilor care exista doar in mintea ta.

Astfel, s-ar putea sa descoperi ca azi capul tau este in nori. Nu poti distinge intre ceea ce este real si ceea ce este doar o iluzie. Este mai bine sa amanati deciziile importante pana cand claritatea prevaleaza. Sfat: Fii prudent in afaceri.

Pesti

Pesti, esti obosit. Te-ai saturat sa-ti oferi energia celor care nu-ti apreciaza prezenta. Te-ai saturat sa incerci sa vindeci si sa ii repari pe altii. Este timpul sa-ti redirectionezi energia catre tine.

Acordati atentie corpului si respiratiei. Angajati-va in activitati care va fac sa va simtiti hraniti la nivel de suflet. A invata sa te pui pe primul loc necesita practica. Pas cu pas. Sfat: Ai grija de sanatatea ta mintala.