Horoscop 17 ianuarie 2022. Leul are parte de o perioadă de pace. Vărsătorii au șanse să aibă o zi frustrantă încă de dimineață

Leu

După cum spune horoscopul pentru 17 ianuarie 2022 – Leul are parte de o perioadă de pace. Toate circumstanțele se vor aranja în așa fel încât nu va trebui să faceți nimic și chiar să uitați de muncă pentru o vreme.

Mai târziu, vor apărea unele treburi casnice minore care nu vor necesita prea mult efort din partea ta și pe care le vei putea îndeplini cu brio. Este posibil ca o veche cunoștință să vă ceară ajutorul astăzi, nu-l refuzați.

Fecioară

Marile achiziții planificate astăzi de Fecioară sunt foarte reușite. Nu regretați banii cheltuiți, pentru că în curând va apărea o mare oportunitate de a vă îmbogăți din nou. Jocurile de noroc, loteriile și tombolele sunt, de asemenea, bune.

Există o femeie în viața ta care îți va da un sfat bun astăzi. Încercați să o ascultați corect și trageți propriile concluzii.

Balanță

Potrivit horoscopului pentru 17 ianuarie 2022, roadele eforturilor tale se vor arăta astăzi în toată splendoarea lor. Ar putea exista conflicte familiale legate de copii care vă vor supăra.

Nu vă grăbiți să luați măsuri punitive, mai târziu vor regreta comportamentul lor rău și vă vor cere scuze ei înșiși. Visele pot fi profetice, mai ales dacă vedeți un animal sau o fiară sălbatică în vis.

Scorpion

Activitatea în Scorpion este nedorită, și în toate. La locul de muncă, stați departe de chestiunile proactive. Este mai bine să te ocupi de munca ta zilnică și necomplicată.

Dacă sunteți proactivi, ați putea fi implicați într-o activitate care vă va consuma mult timp și energie și s-ar putea să nu o puteți termina la timp. În general, comportați-vă cât mai discret și mai liniștit posibil.

CITESTE CONTINUAREA