Horoscop 18 iunie 2022. Taur, fericit și entuziasmat de a primi lucruri noi. Previziuni complete pentru toate semnele zodiacale

Fenomenul astrologic special din 18.6.2022

2:22 am, Luna conjugă Pluto
Acest hexagon ne trezește natura emoțională. Ne plac aventurile și acțiunea extremă. Viața amoroasă devine specială, dorința de a călători devine mai puternică.

4:36 am, Lună vizavi de Mercur
Darurile spirituale vă vor ajuta să depășiți dificultățile practice, dar nu vă puteți baza pe ele pentru totdeauna. Gândurile noastre se pot schimba, așa că este, de asemenea, posibil să fim greșiți cu privire la adevăr. Putem fi schimbatori, actionand superficial sau actionand prea grabit.

5:28 am Luna tranzitează pe Săgetător
Luna Săgetător ne face să fim optimi din punct de vedere spiritual și înfocați. Oamenii sunt oarecum neliniștiți și inconsecvenți în aceste zile. Luna Săgetător este o perioadă grozavă pentru a te educa și a te ocupa de cele mai înalte lucruri din viață.

14:21, Luna trigon Jupiter
Acesta este un unghi triunghi foarte favorabil. Ne poate aduce succes social, precum și beneficii materiale. Avem o perspectivă pozitivă asupra vieții; Trăim sincer și ne bucurăm de popularitate. Suntem atrăgători, optimiști și avem gusturi artistice.

22:12 Mercur tranzitează Gemeni
Mercur în Gemeni încurajează curiozitatea și deschiderea către toate lucrurile noi. Putem tolera schimbarea în viața de zi cu zi.

CITESTI Horoscopul zilnic, Sfatul Zilei, de la cei mai buni si cunoscuti ASTROLOGI.

Berbec

Lucrul continuu pentru ore lungi va provoca în cele din urmă stres.

Nechibzuit, asumându-ți riscuri pentru că nu vrei să stai în același loc pentru totdeauna. Cariera ta câștigă treptat realizări strălucitoare. Horoscopul occidental prezice că Berbecul va obține în sfârșit rezultate cu eforturile lor. Nu depinde în totalitate de noroc, ci mai degrabă de putere și perseverență.

Relația romantică dă semne de rupere. Acest semn tinde să se concentreze pe gestionarea muncii și neglijență, lipsă de interes față de cealaltă jumătate a lor. Dacă această situație continuă, cel mai rău lucru pe care îl puteți face este să o evitați.

Taur

Emoționat, fericit și entuziasmat de a primi lucruri noi.

Vremea caldă îți face mintea stresată și grea cu ușurință. Astăzi, Venus din semnul tău îl plasează pe Saturn retrograd în Vărsător, sugerând că s-ar putea să te simți diferit în ceea ce privește statutul tău profesional, realizările și moștenirea. 

În adâncul sufletului, poate doriți să faceți schimbări în cariera dvs., astfel încât responsabilitățile dvs. să reflecte cine sunteți ca persoană. Dar efectuarea unor astfel de schimbări este extrem de stresantă, mai ales pentru un semn fix, cum ar fi tine, care lucrează printr-un pătrat fix ca acesta.

Gemeni

Trist, capricios pentru că realitatea nu este așa cum se aștepta. Anxietatea și nesiguranța obosesc organismul. Puteți încerca să citiți cărți sau să ascultați muzică pentru a restabili spiritul.

Progresul în carieră riscă să încetinească. Gemenii își pierd încrederea în fiecare zi și nu au curajul să meargă pe drumul lor. Oportunitatea nu este prea mare, dacă o lași să treacă așa prin fața ochilor, vei regreta pentru totdeauna.

Rac

A nu fi într-o dispoziție bună îți afectează puțin și sănătatea. Impulsiv și lasă emoțiile să copleșească rațiunea.

Drumul către faimă este larg deschis. Acest semn zodiacal a determinat direcția corectă de mers. Dar trebuie să profitați la maximum de fiecare avantaj pe care îl aveți pentru a obține realizări strălucitoare.

Leu

Ar trebui să adauge mai multă apă și fructe în organism în aceste zile fierbinți. Sofisticat, sensibil și întotdeauna are un sentiment de învățare și progres.

Astăzi, Venus din semnul tău îl plasează pe Saturn retrograd în Vărsător, sugerând că s-ar putea să te simți diferit în ceea ce privește statutul tău profesional, realizările și moștenirea. 

În adâncul sufletului, poate doriți să faceți schimbări în cariera dvs., astfel încât responsabilitățile dvs. să reflecte cine sunteți ca persoană. Dar efectuarea unor astfel de schimbări este extrem de stresantă, mai ales pentru un semn fix, cum ar fi tine, care lucrează printr-un pătrat fix ca acesta.

Fecioara

Situația de sănătate este bine echilibrată datorită calității somnului, precum și a dietei. Îngrijorare, gândire mult, chiar dacă este doar un lucru mic.

Dacă vrei să urmărești ceva în călătoria ta profesională, trebuie să-ți schimbi responsabilitățile în muncă și viața de zi cu zi, Fecioară. 

Ar putea exista o oportunitate pe care doriți să vă angajați pentru a-ți continua dezvoltarea profesională, deoarece Venus în Taur îl încadrează pe Saturn retrograd în Vărsător. Dar dacă doriți să profitați la maximum de această oportunitate valoroasă, trebuie să fiți deschis să faceți ajustări.

Balanta

CITESTE CONTINUAREA