Horoscop 18 iunie 2022. Taur, fericit și entuziasmat de a primi lucruri noi. Previziuni complete pentru toate semnele zodiacale

Balanta

Horoscopul sfătuiește această zodie să petreacă mai mult timp acordând atenție sănătății și să nu irosești prea mulți bani plătind pentru lucruri inutile care nu te ajută să fii mai sănătos. Furios, greu de controlat emoțiile negative.

Munca este dificila cu multe probleme. În special în relațiile cu colegii și partenerii, diferențele de opinie împing uneori atmosfera să devină intensă și copleșitoare. Păstrând bunăvoința de a asculta și de a schimba în liniște, eficiența muncii va fi îmbunătățită.

Scorpion

Căldura din organism este cauza acneei, așa că adăugați mai multe sucuri și fructe și legume în organism. Uneori se autodepreciază și timid pentru că adesea se compară cu oameni mai talentați.

Cineva îți poate pune în discuție abilitățile. Nu, nu e corect, dar ești pe cârlig. Din fericire, nu ai probleme să treci cu vederea toată discuția și să ajungi la rădăcina problemei. Acest lucru te va ajuta foarte mult chiar acum.

Sagetator

Situația de sănătate nu este bună din cauza lipsei de nutriție adecvată a organismului și a sărit peste micul dejun. Dinamic, entuziast și scăpat de sub control în emoții.

Partea ta de lucru este destul de vivace și dinamică. Deoarece Moon în Săgetător sunt adesea atleți născuți, sau altfel, ei apreciază spiritul sportiv. Înseamnă că Săgetătorii își vor îmbunătăți norocul în carieră dacă merg pe piață și ies mai mult.

Capricorn

Luna îi reamintește Capricornului să evite mediile cu temperaturi extreme, să nu facă baie în apă prea fierbinte sau să stea în aer condiționat prea rece. Stresată, deprimată din cauza efectelor asupra sănătății.

Partea de lucru a Capricornului este destul de reușită. Îți place frumusețea cunoașterii și nu te vei opri din brainstorming dacă gândurile tale nu se potrivesc cu acțiunile tale. Se pare că Capricornul caută mereu sensul să lucreze.

Varsator

Ar trebui să utilizați o varietate de alimente care sunt bune pentru ochi și să adauge substanțe nutritive corpului. Evitați stilul de viață industrializat și fast-food-ul de afară, altfel vă vor găsi cu adevărat bolile de ochi.

Obțineți mai multă bucurie și optimism de la oamenii din jur.

La serviciu, pari prea străin de lumea din jurul tău. Tranzitul din această săptămână de pe Lună în Săgetător îl face pe Vărsător să fie prea înțelept pentru a fi detașat de împrejurimi.

Pesti

Găsirea unui spațiu liniștit și confortabil vă va ajuta să vă recăpătați rapid energia consumată. Relaxat, ușor de găsit muzică și cărți.

S-ar putea să ai un moment neașteptat de vulnerabilitate în ceea ce privește responsabilitățile tale profesionale care cântăresc asupra ta în conversație, când Venus în Taur îl îndreaptă pe Saturn retrograd în Vărsător. 

Pe măsură ce pătratul se desfășoară, s-ar putea să vă străduiți să vă eliberați sentimentele reținute. Dar deschiderea către cei mai apropiați prieteni la locul de muncă poate fi validată, deoarece aceștia pot crea un spațiu sigur în care să vă împărtășiți grijile, frustrările și ideile. Poate fi puțin înfricoșător să fii atât de vulnerabil, dar va merita!

CITESTE CONTINUAREA