Horoscop 2 mai 2022. Berbec, esti in punctul in care cauti in mod activ o oportunitate despre care credeai ca nu se va mai intoarce niciodata in viata ta

Concentrarea mentala este oarecum slabita. Exista sanse mari de a face greseli minore, certurile si conflictele locale nu sunt excluse. Este ideal sa petreci timp de relaxare, avand grija de tine si de cei dragi. Pe frontul dragostei, toata lumea este norocoasa.

Berbec

Berbec, esti in punctul in care cauti in mod activ o oportunitate despre care credeai ca nu se va mai intoarce niciodata in viata ta. Amintiti-va sa aveti rabdare in acest efort, hraniti-l cu grija si exercitati-l in mod constant. Aveti incredere ca, prin practica, veti gasi o modalitate de a invinge demonii auto-neprihanirii si autosabotajului. Sfat: Nu va ascundeti emotiile.

Taur

Taur, viata are un mod de a-ti oferi intorsaturi neasteptate si saptamana aceasta surpriza ar putea aparea sub forma unei anumite persoane despre care credeai ca nu se va mai intoarce niciodata in viata ta!

Da, Taur, exista un potential mare aici pentru ca atat tu, cat si circumstantele tale s-au schimbat dramatic. Asadar, renuntati la notiunile preconcepute si permiteti-va sa explorati posibilitatea a ceea ce puteti crea pe masura ce avansati. O inima deschisa se va dovedi a fi complicele tau in acest moment. Sfat: Iubeste-te cu adevarat.

Gemeni

Gemeni, vietile noastre sunt intr-o spirala. Avem tendinta de a ajunge in acelasi punct iar si iar, cu exceptia faptului ca punctul nostru de vedere este diferit. Indiferent prin ce treci acum, stii ca ai puterea, curajul si rezistenta necesare pentru a depasi toate provocarile.

Dar inainte. mai degraba decat sa mergi mai departe, intemeiaza-te in momentul prezent. Pune-ti intrebarile potrivite. Este important sa va faceti timp pentru a invata lectii de viata valoroase. Sfat: Pastreaza secretele pentru tine.

Rac

In loc sa va faceti griji, lasati lucrurile sa se desfasoare asa cum ar trebui. Te pregatesti pentru o calatorie, Rac. Te vei bucura de fiecare minut al acestei calatorii. Pe taramul iubirii, s-ar putea sa te trezesti tanjind dupa cineva care a fost destul de indisponibil. In momente ca acestea, trebuie sa fii sincer cu tine insuti.

Este cineva care lipseste pentru ca nu pretuieste legatura ta sau pentru ca are prea multe de facut? Dezvaluirea adevarului te va ajuta sa stabilesti cat de mult din tine vrei sa oferi acestei relatii. Sfat: Dedica timp distractiei tale preferate.

Leu

CITESTE CONTINUAREA