EXCLUSIV! Horoscop Special 2022 Mariana Cojocaru. Va fi un AN GREU pentru 3 zodii

Horoscop Special 2022 Balanţă

Pentru Balanţe, 2022 este un an al blocajelor. Mulţi nu vor şti să-şi găsească echilibrul. Vor avea nevoie de o eprsoană care să le ajute să se orienteze mai bine prin acest labirint existenţial.

Horoscop Special 2022 Scorpion

Pentru Scorpioni, este anul dezorientării din multe puncte de vedere. De aceea, trebuie să fie foarte implicaţi în ceea ce înseamnă viziunea lor faţă de viitor. Din cauza dezorientării, vor ajunge la concluzia că nu se vor descurca singuri.

Horoscop Special 2022 Săgetător

Pentru aceşti nativi, 2022 este un an al piedicilor. Există, în cazul lor, 3 puncte sensibile: primul dat de aspectul de malefic kisses, care va fi pregnant, şi celelalte două rânduri de piedici date de eclipsele din iunie-iulie şi noiembrie-decembrie.

Este un an în care axa karmică anunţă cutremure, la unii pe sectorul căsătoriei, la alţii pe zona carierei, iar la cei mai mulţi pe sănătate.

Horoscop Special 2022 Capricorn

Pentru Capricorni, este anul hăţişurilor. Noua planetă descoperită de NASA în 2022 vine să spună faptul că unii încearcă să facă slalom printre oameni, alţii încearcă să se arunce de pe stâncă.

Această planetă aduce tot felul de dispute, Capricornii să fie atenţi la foc, la explozii, la erupţii până la erupţii cutanate.

Horoscop Special 2022 Vărsător

Aceşti nativi au capcane pe destin, trebuie să ştie cum să se ferească pentru că se află pe un teren minat.

Horoscop Special 2022 Peşti

Pentru Peşti, 2022 este anul deznădăjduirii şi al nădăjduirii sau viceversa. Aspectele de la început de an sunt duale, sunt complexe, profunde, vizează nu doar sănătatea nativilor, un aspect sensibil, într-adevăr, ci şi cariera.

Ei vor trebui să-şi dea seama dacă sunt sau nu pe drumul corect. În acest an, mulţi vor căuta liniştea, pacea.

CITESTE CONTINUAREA