Horoscop 23 octombrie 2022. Rac, mesaje de la o persoană din trecut! Fecioară, o energie ţi-ar putea îngreuna odihna

Horoscop Zilnic pentru Săgetător

S-ar putea să simți că un zid s-a ridicat în viața ta amoroasă în această dimineață, în timp ce Luna se întâlnește cu Marte.

Acest climat cosmic este probabil să declanșeze dispoziții temperamentale, care nu vor fi ușor de rezolvat prin conversație. Din fericire, vei putea să stabilești limite sănătoase pe măsură ce Luna se conectează cu Pluto, deși ar trebui să fii atentî să exersezi compasiunea atunci când tragi linii.

Horoscop Zilnic pentru Capricorn

Te vei simți inspirată de împrejurimi. Vei beneficia, de asemenea, de un sprijin suplimentar din partea oamenilor dragi ție.

Între timp, Mercur cu inteligență ascuțită împărtășește o alianță cu Saturn, ajutându-te să adopți o abordare pragmatică, dar eficientă, pentru construirea viitorului. Veți observa o schimbare în această seară, când Luna intră în Balanță.

Horoscop Zilnic pentru Vărsător

Ar fi o greșeală să lași ego-ul să te împiedice să acționezi astăzi, în timp ce Luna se conectează cu Marte și Pluto. Deși încrederea ta poate fluctua sub acest climat cosmic, vei avea ocazia să te ridici peste fricile tale și să te simți curajoasă.

Din fericire, o conexiune dintre Mercur și Saturn îți va aduce un sentiment de securitate, în timp ce cealaltă parte se grăbește în ajutorul tău. Încearcă să crezi în latura ta optimistă, chiar dacă călătoria care urmează pare a fi una lungă și provocatoare.

Horoscop Zilnic pentru Pești

E important să-ți alegi compania cu înțelepciune astăzi, deoarece Luna se conectează cu Marte și Pluto. Acest climat comic ar putea fi un dezastru dacă investești în relații care te îngreunează.

E important să te înclini spre conexiuni pozitive și de susținere. Vibrațiile bune vor curge atunci când Mercur îl întâlnește Saturn, oferindu-ți ocazia să treci dincolo de situații sau comportamente care te fac să te simți nesigură.