Horoscop 24 februarie 2022. Astazi, astrele prefera sexul masculin. Racul se poate gandi la cum sa-si creasca veniturile

Sagetator

Ziua va necesita o reactie rapida la evenimentele in desfasurare, multi vor da dovada de calitati de lider si dorinta de a-i conduce pe ceilalti. Succesul ii asteapta pe toti cei angajati in arta. Astrele patroneaza asupra oamenilor cu profesii creative. Ziua este favorabila oricaror excursii si calatorii, permiteti-va sa parasiti orasul si sa luati cina undeva departe.

Capricorn

Capricornii vor simti cum corpul pare sa se trezeasca dintr-un somn lung, starea de sanatate este excelenta, iar mintea este curatata de prejudecati.

Multi oameni isi doresc sport activ, merg la alergare sau la piscina. Foloseste acest sentiment pentru noi inceputuri, ai multa vitalitate si putere sa incepi ceva nou si sa faci fata oricaror dificultati.

Varsator

Ziua este cel mai bine petrecuta cu familia sau prietenii. Munca de azi nu se va certa si veti dori doar sa va odihniti bine. Cu prima ocazie, incercati sa va amanati afacerile pentru mai tarziu.

Daca lucrezi intr-o afacere, este foarte probabil sa primesti o oferta de parteneriat profitabila astazi, dar nu te grabi sa dai un raspuns imediat.

Pesti

Astazi, unii Pesti vor fi ingrijorati de sanatatea lor, s-ar putea sa intalnesti rani vechi sau boli care nu te-au deranjat de mult. Fii atent la starea ta emotionala.

Antreneaza-te sa te relaxezi in timpul zilei, meditatia va ajuta pe cineva, iar cineva va trebui sa-si imbunatateasca spatiul de lucru. In orice caz, nervii sunt cauza tuturor exacerbarilor tale acum, ai grija de ei.