Horoscop 6 ianuarie 2022. Nativii zodiei Gemeni îşi pot face liniştiţi planuri de călătorie. Câştiguri şi evoluţie la locul de muncă

Balanță

E o zi bună pentru reconcilieri și pace. Îți vei întări relațiile după ce vei dezvălui unele secrete. Sub aripa lui Saturn, inimile și trupurile se vor încinge pentru cei singuri. Ai putea încerca o relație, probabil cu un Vărsător.

Toate zonele tale de conflict se vor îndrepta spre pace, așa că mintea ți se va odihni o perioadă. Marte te va împinge să îți forțezi norocul în plan financiar. Nu ezita!

Scorpion

Neptun te transformă într-o persoană moleșită, iar partenerul tău nu se va plânge de asta. Vor fi însă scântei în dormitor grație influenței lui Uranus, care îi ajută și pe cei singuri să profite de oportunitățile care le ies în cale.

E un moment bun să lucrați și la proiecte comune. Ai multe idei geniale, dar nu vrei să le pui în practică la serviciu. Preferi să lucrezi singur, pentru că ți se pare că ești distras de munca în echipă. Te adaptezi bine în mediile noi și la schimbările de ultim moment, așa că jos pălăria.

Săgetător

S-ar putea să te simți deosebit de aventuros astăzi. Rutina te obosește și s-ar putea să simți nevoia să prinzi pe cineva de mână, fie un prieten, fie persoana iubită, și să mergi într-o aventură la munte sau la mare. Cu siguranță ai nevoie de o pauză. Ai muncit foarte mult și meriți un moment de relaxare.

Capricorn

Trebuie să ai mai multă grijă de tine, în adevăratul sens al cuvântului. Asta nu înseamnă să te complaci în excese, ci mai degrabă opusul.

Fă un efort suplimentar cu alegerea hainelor și acordă-ți mai mult timp pentru îngrijirea aspectului fizic. Îți va da mai multă încredere în propria persoană și te va binedispune.

Vărsător

Chiar dacă a început un an nou, iar sărbătorile au trecut, Vărsătorii nu vor decât distracţie. După un an greu, care te-a epuizat, vrei în continuare să petreci și să te relaxezi. De asemenea, mare atenţie la ce îţi doreşti pentru viitor, pentru că se poate îndeplini.

Horoscopul te sfătuieşte să te fereşti de conflicte, mai ales în sânul familiei. Poţi răni persoane la care ţii foarte mult. Orice situaţie dificilă trebuie rezolvată delicat şi cu multă diplomaţie. 

Pești

Nativii zodiei Peşti trebuie să înveţe să-i asculte pe cei din jur, să încerce să privească lucrurile şi dintr-o altă perspectivă. De asemenea, mare grijă la cumpărăturile inutile, încearcă să achiziţionezi doar lucruri de care ai nevoie.

Spre seară, cineva s-ar putea să îţi ceară ajutorul, iar astrele te sfătuiesc să nu fii egoist. În plan personal, partenerul te va surprinde cu un cadou la care visai de mult timp.

CITESTE CONTINUAREA