HOROSCOP SPECIAL

Horoscop 7 Martie 2024. Încearcă să fii mai răbdător cu tine, Gemeni! Rac, ești un familist convins

Te-ar putea interesa si zodiile: Berbec, TAUR, Gemeni, RAC

Horoscopul zilei pentru Leu

ADVERTISING

Leul nu este de dorit sa se incarce fizic. Aceasta este o zi grea pentru organism, iti poti submina sanatatea. Daca ati planificat jocuri active sau antrenamente la sala, atunci refuzati. O pauza este bine venita din cand in cand.

Horoscopul zilei pentru Fecioara

Fecioara va trebui sa raspunda la intrebari, ale caror raspunsuri inca nu s-au maturizat. Esti pierdut si nu sti ce sa faci? Un apel catre un prieten va ajuta.

Este posibil ca, in general, sa abtineti o perioada de la rezolvarea acestei probleme. Ofertele si negocierile vor avea succes, dar amanati calatoriile.

Horoscopul zilei pentru Balanta

Cu cat Balanta isi petrece mai activ aceasta zi, cu atat este mai bine pentru cariera si situatia lor financiara. Veti avea multe oportunitati de munca promitatoare.

Nu refuzati sa va distrati in companie. Lasati unii oameni sa va fie necunoscuti, dar veti obtine o multime de emotii si impresii de neuitat.

ADVERTISING

Horoscopul zilei pentru Scorpion

Scorpionul are atat de multe planificate pentru aceasta zi, incat el insusi va fi confuz cu privire la ceea ce trebuie facut mai intai. Scrieti pe o bucata de hartie care este cel mai important lucru si incepeti de acolo.

Graba in dragoste este, de asemenea, nepotrivita. Lasa perioada de inceput sa dureze mai mult, este prea devreme pentru a trece la o alta etapa a relatiei.

Horoscopul zilei pentru Sagetator

CITESTE CONTINUAREA

ADVERTISING
ADVERTISING