Horoscop 7 noiembrie 2022. Gemenii au așteptări prea mari de la prieteni. Vărsător, tânjești după dragostea și afecțiunea partenerului

Horoscop Zilnic pentru Leu

Ești sceptică în ceea ce privește noua ta relație amoroasă. Încerci să-ți testezi partenerul cu fiecare ocazie, iar acest lucru s-ar putea să ducă la discuții între voi. Ia în considerare semnele pe care ți le trimite și încearcă să fii mai relaxată în privința modului de desfășurare a lucrurilor.

Luna va continua să traverseze a II-a casă, a relațiilor intime, din acest motiv ar trebui să privești cu mai mult optimism viitorul. Bucură-te de momentele prezente alături de cel iubit și lasă trecutul în spate.

Horoscop Zilnic pentru Fecioară

Te avânți în necunoscut, iar acest moment o să-ți aducă doar lucruri benefice în viitor. Eforturile tale de a-ți demonstra talentele vor începe să-ți ofere rezultate. Ai parte de câteva propuneri de proiecte din partea unor prieteni mai vechi. Dă-ți timp și analizează bine dacă acest lucru te va ajuta să evoluezi sau te va ține pe loc.

Pe plan emoțional, Venus formează o conjunție armonioasă cu zodia Peștilor în a III-a ta casă, a dragostei și te simți pregătită să ai parte de noi începuturi. Așteaptă-te la multe surprize plăcute din partea astrelor, ele îți vor răsplătii eforturile așa cum se cuvine.

Horoscop Zilnic pentru Balanță

Nativii din zodia Balanțelor vor atinge echilibrul dorit pe parcursul dimineții. Venus, planeta ta guvernantă, te va ghida pe tot parcursul săptămânii și îți va da energia de care ai nevoie în momentele solicitante. Pe plan financiar ai parte de câștiguri remarcanile.

Proiectele din trecut îți aduc în cele din urmă roadele muncii tale. Venus formază și ea o conjunție alături de Jupiter în zodia Peștilor în a VI-a casă, a muncii și ți vor deschide noi drumuri în carieră. Rămâi concentrată pe ceea ce te face fericită și ai încredere în spiritul tău plin de viață.

Horoscop Zilnic pentru Scorpion

Gelozia ți-a acaparat sufletul în ultima vreme. Se știe că femeile din zodia Scorpion au o imaginație extrem de bogată, cu toate acestea devine problematică atunci când este folosită în acuzațiile cu privire la loialitatea partenerului.

Cel mai recomandat este să te relaxezi și să arunci o privire la imaginea de ansamblu. Discută deschis cu cel pe care-l iubești și nu lăsa loc de interpretări greșite. Planeta ta guvernantă, Pluto, va încerca să-ți ofere toate răspunsurile de care ai nevoie. Astrele nu te vor dezamăgi și îți vor aduce toată iubirea pe care o meriți.

Horoscop Zilnic pentru Săgetător

CITESTE CONTINUAREA