Site icon YUSMEDIA.RO

Horoscop 9 Iulie 2023. Scorpionii simt o putere interioară și o încredere sporită în abilitățile proprii. Fecioarele trebuie să aibă grijă la sănătatea lor

ADVERTISING

Este o perioadă favorabilă pentru noi începuturi și noi povești de dragoste. 

Te rugam sa ne dai un LIKE la pagina noastra de facebook „Horoscop Special” si sa distribui, postarile care ti-au placut.

Horoscopul zilei pentru Berbec

Atenție tuturor celor care se știu nativi berbec cu predispoziție spre agresivitate sau risc la ce faceți zilele acestea.

Atenție la orice zonă de conflict pentru că ea poate să fie distructivă. Pe de altă parte, tot nativii berbec au și acest jupiter în semn care arată că dacă știți cum să îl potențați puteți să aveți parte de noroc, de șansă.

Este o perioadă mult mai norocoasă pentru cei care sunt activi. Este o perioadă mai nefastă pentru care au ales să stagneze.

ADVERTISING

Horoscopul zilei pentru Taur

Ar fi bine să fie foarte atenți zilele acestea ce persoane sunt sincere, ce persoane nu sunt sincere. Este ceva ce plutește în aer cu acest Marte în ultimul grad și în berbec, și pe casa a douăsprezecea.

Este ceva ce plutește în aer, poate fi vorba șid espre o agresiune astrală. Parcă îi survolează pe nativii taur. Ar fi bine să vă dați seama ce plutește în aer și de unde ar putea să vină această notă de disconfort, lipsă de onestitate sau chiar dușmănie.

Horoscopul zilei pentru Gemeni

Foarte intuitivă perioada din punctul de vedere al investițiilor. O perioadă foarte prolifică pentru investiții și achiziții.

Rămâne această inflexibilitate într-un anumit domeniu. S-ar putea să își dorească ceva, dar totuși să îi oprească altceva. Este o zonă înc are gemenii au inflexibilitate.

ADVERTISING

Horoscopul zilei pentru Rac

Elemente interesante din punct de vedere al reorganizării anumitor structuri din viața dumneavoastră. Au nevoie să fie singuri cu gândurile lor, cu liniștea lor și cu relaxarea lor.

Partea de agresivitate vine din zona relaționalului. Vom vedea foarte mulți nativi de felul înc are anturajul se raportează la ei. Fie vor avea în jur persoane care le cheltuie banii sau care îi pun în fața faptului împlinit.

Horoscopul zilei pentru Leu

CITESTE CONTINUAREA

ADVERTISING
ADVERTISING
Exit mobile version