Horoscop Camelia Patrascanu. Cum faci bani cand este Mercur Retrograd

Horoscop cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Cum ne putem folosi de Mercur Retrograd pentru un randament bun și ce ne așteaptă în următoarea perioadă, în funcție de semnele astrologice. Până 23 mai, Mercur este retrograd în Gemeni, urmând ca de pe 22 mai și până pe 3 iunie Mercur să fie retrograd în Taur.

Horoscop Camelia Pătrășcanu – mai 2022

Specialistul în Astrologie a explicat ce presupune Mercur Retrograd în Gemeni și în Taur. Astfel aflăm că Gemenii vorbesc despre înțelegere, cunoaștere, discuții, contracte, negocieri, în timp ce Taurul vorbește despre bani și câștig în general.

Astrologul spune că este o perioadă foarte bună în care să ne punem mintea la contribuție, să fim creativi, să acumulăm informații noi, să le procesăm, să le adaptăm la personalitatea și talentele noastre pentru a ne descurca mai bine din punct de vedere financiar. Concret, această retrogradare ne va aduce multe beneficii!

Aspectele pe care Mercur le face nu sunt rele și este una dintre acele retrogradări care poate descurca multe ițe înodate până acum, dacă n-am fost destul de pricepuți, dar ni s-ar fi potrivit o anumit activitate, dacă eram un pic mai atenți la anumite detalii care priveau drepturile și obligațiile noastre într-un contract de colaborare, de exemplu, a explicat Camelia Pătrășcanu.

Zodii influențate de Mercur Retrograd

Astrologul Camelia Pătrășcanu a dezvăluit cum vor fi influențate zodiile de Mercur Retrograd.

Zodia Berbec – acești nativi fac multe calcule până în 22 mai. Demersul trebuie să fie al lor, banii lor, pentru că din altă parte nu este recomandat să ia.

Zodia Taur – Simt că e momentul să câștige ceva, însă Mercur retrogradează în semnul lor zodiacal, deci atitudinea lor este importantă, nu a celorlalți.

Zodia Gemeni – mercur retrograd le recomandă să-și analizeze pașii pe care i-au făcut, dar și atitudinea, dispoziția, ca să nu piardă cumva pe mâna lor.

Zodia Rac – perioada cu Mercur retrograd poate viza sănătatea, mai ales psihică. Banii pot depinde de cât de dificilă sau obositoare este o colaborare.

Zodia Leu – mercur retrograd vizează planuri și proiecte noi și avangradiste sau schimbări îndrăznețe în viață, mai ales în perioada 23 mai – 3 iunie.

Zodia Fecioară influențată de Mercur Retrograd

Acești nativi au ocazia să lupte pentru un statut mai mare sau o funcție mai mare, dar numai prin abilitățile lor intelectuale pot ajunge la o condiție mai bună. Împlinire, reputație, carieră.

Zodia Balanță – retrogradarea se va dovedi delicată din punct de vedere financiar. Tendința de a crede că pierd bani din partea cuiva.

Zodia Scorpion – mercur retrograd le este de mare ajutor pentru că le dă timp mai rezolve niște hârtii nerezolvate la timp, astfel încât să nu piardă niște beneficii sau oportunități.

Zodia Săgetător – pentru acești nativi banii vin și în funcție de cât de credibili sunt ei. După 23 mai, Mercur retrogradează în zona muncii, a planurilor pe care și le fac și le cere să fie foarte practici și aplicați și să muncească.

Zodia Capricorn – maniera în care se rezolvă lucrurile, atât la muncă, cât și pe lângă muncă, cere mai multă suplețe mentală și adaptabilitate din partea Capricornilor.

Zodia Vărsător – mercur retrograd le poate aduce o soluție la o problemă locativă. Banii pot veni resursele pe care le au, nu atât ei personal, cât în familie.

Zodia Pești – mercur îi îndeamnă să-și întindă aripile, dar trebuie să aibă încredere și să nu ezite. Trebuie să se ducă pe direcția pe care și-au fixat-o, să pună în practică ideile și proiectele.