Horoscop FINANCIAR septembrie 2022. Sfat pentru toate zodiile: „Nu lua ceea ce nu-ți aparține!” Mulți nativi își vor găsi scopul vieții

După cum scrie renumitul astropsiholog Valentina Wittrock pe blogul său, prima lună de toamnă se deosebește de restul prin lentoarea și ilogicitatea ei. 

„Aerul îngheață și toată viața pare să se oprească. Șapte din cele nouă planete ale sistemului solar, inclusiv logicul Mercur, se află în mișcare retrogradă. Dar este în continuare foarte activ până pe 10 septembrie și încearcă să-și aducă contribuția într-un mod diplomatic și frumos, pentru că Mercur în tranzit prin Balanță se referă la estetica comunicării, la un limbaj elevat și la complimente delicate”, a spus expertul. 

Deoarece Mercur este, în general, responsabil pentru călătorii și comunicare, în timpul retrogradării sale pot apărea astfel de probleme: ambuteiaje, zboruri întârziate sau anulate, defecțiuni ale programelor de calculator, accidente de circulație. De aceea, Wittrock spune că este important să fim responsabili și atenți. Ea a mai adăugat că fraza cheie a lui Jupiter retrograd este „Nu lua ceea ce nu-ți aparține”. 

„Jupiter retrograd în Berbec este hulpav și agresiv. Societatea ar trebui să taie o astfel de afișare. Saturn retrograd ne obligă să facem o muncă nedorită, dar necesară. În august au fost distruse multe structuri, inclusiv sociale, acum este momentul să reconstruim… Dacă Pluto este un fel de gunoier sau anihilator, Saturn este un fel de curățător al sistemului solar. Împreună, cei doi fac multă curățenie în societate”, a adăugat expertul în astro-psihologie. 

Mulți oameni vor avea o dorință de stabilitate, dar sufletul va fi atras de schimbările financiare: schimbarea locului de muncă, cumpărături. Pe de o parte, mulți dintre noi sunt îmbătați de posibilitatea unor noi victorii, iar pe de altă parte, de dorința de a economisi bani. Mulți dintre noi, de altfel, vor reuși să își găsească scopul.

Horoscop FINANCIAR septembrie pentru BERBEC

Noi oportunități îi așteaptă pe reprezentanții acestei zodii. În luna septembrie, astrologii recomandă să comunicați cât mai mult cu reprezentanții semnelor zodiacale bune. Astfel de persoane vor putea să le ofere sprijin Berbecilor și să-i învețe ceva util. Începutul lunii este cel mai potrivit pentru acțiuni importante. Dar, de la începutul celei de-a doua decade, puteți avea încredere în siguranță în soartă, în șansă sau în propria intuiție. Într-o ocazie bună, îi va ajuta pe Berbeci să înțeleagă că sunt pe drumul cel bun și că în curând își vor atinge scopul. Weekendul din prima săptămână a lunii septembrie este cel mai bun moment pentru cumpărături.

Horoscop FINANCIAR septembrie pentru TAUR

Venus va ieși din semnul negativ al Leului la începutul lunii septembrie, ceea ce înseamnă că este timpul ca Taurii să devină activi și să ia inițiativa încă din data de 5. Cea mai bună strategie pentru această lună este să fii atent și să asculți lucrurile mărunte, să abordezi problemele mici și ușoare, să comunici cu oamenii și să îți arunci plasa. Discuțiile delicate și importante cu superiorii dvs. sunt mai bine să le purtați mai târziu. Graba și asertivitatea excesivă vor fi inutile. Acest lucru îl va duce pe Taur doar la pierderi inutile.

Horoscop FINANCIAR septembrie pentru GEMENI

O turnură neașteptată și favorabilă în materie de bani este posibilă la începutul toamnei: este important să înveți să observi toate lucrurile mici și importante care se întâmplă în jurul tău. În acest fel, Gemenii nu vor rata momentul în care să acționeze. O atenție deosebită trebuie acordată în relațiile cu persoanele toxice – colegi, șefi, clienți. Un astfel de comportament ar trebui tratat cât mai simplu posibil.

Horoscop FINANCIAR septembrie pentru RAC

Racul intră într-o perioadă în care fericirea nu este adusă de dobândirea a ceva, ci de renunțarea la lucrurile inutile. De asemenea, este important să scăpați de vechituri, obiecte inutile sau disfuncționale. Acest lucru îi va ajuta pe cei din Rac să aibă mai mult succes în sfera financiară, deoarece fluxurile financiare vor fi mai puternice și mai favorabile pentru ei. Sfera banilor poate aduce multe surprize plăcute – intuiții și noi descoperiri. Începutul toamnei este de dorit pentru activitățile de afaceri.

Horoscop FINANCIAR septembrie pentru LEU

Amintirile neplăcute ale greșelilor din trecut pot veni în minte, ceea ce duce la îngrijorări. Leul ar trebui să se folosească frecvent de conspirații împotriva fricii, a dorului de casă și a melancoliei. Astfel, le va fi mai ușor să își atingă obiectivele și să nu se obosească din cauza volumului crescut de muncă. Pentru a nu rămâne printre outsideri, persoanele din această zodie nu trebuie să treacă cu vederea în nicio situație confuză și să se țină de planurile lor. Leul poate avea un impact benefic asupra cursului evenimentelor din sfera afacerilor prin prezența unor calități precum curajul.

Horoscop FINANCIAR septembrie pentru FECIOARA

Fecioarele încep o perioadă în care vor culege dividendele investițiilor de efort și timp în trecut. Astrele promit succese, mai ales la sfârșitul lunii, când pozițiile planetelor și stelelor vor fi cele mai favorabile. Nu vă așteptați însă la o siguranță absolută: luminile nocturne vor fi calme, dar asta nu înseamnă că nu pot transforma idila în haos. Până la sfârșitul lunii septembrie, șansa unui aflux neașteptat de bani, vești plăcute va rămâne.

Horoscop FINANCIAR septembrie pentru BALANTA

Balanțele în luna septembrie se așteaptă la rezultate financiare excelente. Acest lucru este valabil mai ales pentru acei reprezentanți ai acestui semn care dețin propria afacere, sunt implicați în turism sau lucrează de la distanță. În ciuda tendințelor pozitive din această perioadă, astrologii vă sfătuiesc să nu vă bazați pe noroc. Acțiunile și deciziile îndrăznețe sunt prioritare acum. Este recomandabil să vă gândiți cum să vă optimizați munca. Pentru a face acest lucru, Balanța trebuie să țină cont de cele opt legi ale energiei din univers. Acestea vă vor ajuta să vă alocați energiile mai eficient.

Horoscop FINANCIAR septembrie pentru SCORPION

Luna aceasta nu este cea mai bună perioadă pentru călătorii de afaceri și aventuri spontane. Este mai bine să lucrezi în liniște la lucrurile care necesită o finalizare rapidă. Apropierea termenelor limită nu înseamnă că trebuie să vă grăbiți. Nu este o idee bună să faceți greșeli acum, mai ales când este vorba de documente. Dacă Scorpionii nu vor avea noroc la bani sau ghinionul persistă de ceva timp, există trei modalități de a scăpa de problemele financiare. Luna septembrie va merge deosebit de bine pentru membrii profesiilor creative – în special pentru designeri.

Horoscop FINANCIAR septembrie pentru SAGETATOR

Planetele vor alimenta imaginația Săgetătorilor cu o sumedenie de idei creative. Fericirea va veni, de asemenea, pentru pragmatici, care vor fi capabili să găsească o cale de ieșire din cele mai dificile probleme și să găsească o soluție la orice dilemă. Este important să vă ascultați vocea interioară și să evitați suprasolicitarea severă. Dacă munca îi secătuiește de toate forțele pe Săgetători, atunci există sfaturi utile pentru astfel de persoane despre ce trebuie să facă într-o astfel de situație. Astrologii vă sfătuiesc să fiți cu ochii pe gândurile voastre, deoarece sunt posibile intuiții strălucite printre ele, care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți situația financiară.

Horoscop FINANCIAR septembrie pentru CAPRICORN

Patronii nocturni vor spori intuiția Capricornilor, probabil, și îi vor face, de asemenea, mai perspicace. La sfârșitul verii și începutul toamnei, aceste persoane vor avea adesea o varietate de gânduri legate de carieră și de venituri, dar este important să vă concentrați doar pe cele bune. Această lună va fi cea mai favorabilă din an pentru dezvoltarea de noi idei. Începutul de lună este ideal pentru a face cunoștință cu oameni de afaceri. Puteți afla în avans care este caracterul unui nou client sau partener folosind tehnica de analiză a ridurilor faciale.

Horoscop FINANCIAR septembrie pentru VARSATOR

Vărsătorii ar trebui să se bazeze în primul rând pe puterea gândirii pozitive. Acești oameni depășesc foarte ușor orice dificultăți, deoarece se pot concentra la timp asupra optimismului. Astrologii cred că este un moment bun pentru a cere o mărire de salariu sau pentru a vorbi despre o promovare. A doua jumătate a lunii septembrie le va oferi Vărsătorilor o ocazie unică de a scăpa de problemele bănești și de a crește veniturile. Începutul lunii este mai bine să-l consacrați optimizării procesului de lucru, punerii în ordine a documentelor și distribuirii datoriilor.

Horoscop FINANCIAR septembrie pentru PESTI

Această perioadă le va oferi Peștilor o ocazie excelentă de a se ocupa în sfârșit de datorii și de afacerile acumulate. Patronii nocturni le vor permite acestor persoane să-și găsească claritatea minții și o abordare sobră, ceea ce va ajuta la eficientizarea lucrurilor și va atrage norocul de partea lor. Persoanele născute sub egida Peștilor vor fi la fel de puternice și hotărâte ca întotdeauna, mai ales dacă vor reuși să depășească programele negative ale conștiinței. Astrologii sfătuiesc să nu vă retrageți sau să vă ascundeți într-o zonă de confort, ci să dedicați mai mult timp muncii și câștigului activ. Gândurile și temerile obsesive vor avea un efect negativ asupra norocului în materie de bani.