HOROSCOP SPECIAL

Horoscop Special Romanesc din folclor cu Mihai Voropchievici. Ce s-a transmis din generație în generație până în zilele noastre

ADVERTISING

Mihai Voropchievici ne prezintă un horoscop românesc din folclor, ce s-a transmis din generație în generație până în zilele noastre.

Țapul, luna ianuarie

Sunt persoane foarte îndrăznețe, mândre, harnice, care știu ce vor. Rezolvă lucrurile cu forțe proprii. Sunt luptători desăvârșiți când este vorba de atingerea scopurilor personale.

Nu se vor da la o parte din calea unei bătălii. Nu le este frică de nimic.

Udătorul, luna februarie

Oamenii care au noroc pe toate planurile. Oamenii generoși care sar repede în ajutorul prietenilor. Oameni care își împart bucuriile cu ceilalți și alină necazurile altora. Sunt acele persoane care întotdeauna pun pe altcineva pe primul loc.

Un suflet deosebit de bun.

ADVERTISING

Peștii, luna martie

Sunt persoane generoase, pline de onoare și altruism. Prețuiesc adevărul și corectitudinea, săritori la nevoie. Trebuie să li se spună totul în față, altfel vor fi probleme.

Cel mai corect este să fii cinstit. Așa nu îi vei supăra niciodată și te vor aprecia mai mult.

Berbecul, luna aprilie

Sunt agili, bătăioși, aprigi. Nu se dau în lături de la cele mai grele munci. Au o dorință enormă de a câștiga orice provocare. Curaj, îndrăzneală, o mică doză de nebunie. Sunt cei mai buni prieteni ai tăi.

Dar trebuie să ți minte că îți vor fi și cei mai mari dușmani. Asta dacă calci strâmb.

ADVERTISING

Taur, luna mai

încăpățânați constructiv în mare parte, sunt axați pe zodia banului. I se spune ”făcătorul de bani”. Sunt posesivi și se vaită mereu că nu au bani.

Mai puțin norocoși pe latura sentimentală. Tind să treacă prin viață și să facă o uniune mai puțin benefică.

Gemeni, luna iunie

Veseli și spontani, trăiesc cu zâmbetul pe buze. Au înclinații spre a găsi mereu soluții pentru orice problemă.

Fiind zodie dublă, găsesc mereu alternativă. Uneori această dualitate îi face să fie încăpățânați și bătăioși. Dar le trece repede și devin din noi persoanele acelea iubitoare.

ADVERTISING

Racii, luna iulie

Nativi care se mulțumesc cu ce obțin prin propriul efort. Apreciază munca, dar preferă efortul intelectual.

Persoane care se dedică în totalitate familiei. Posesivi cu ai lor, să nu le vorbești niciodată de rău un membru al familiei.

Leul, luna august

Soarta le surâde, sunt norocoși prin excelență. Sunt considerați cei mai norocoși nativi ai horoscopului românesc. Ghidați de propriile idei și concepții, oferă de multe ori dragoste necondiționată.

Primesc la schimb aceeași dragoste. La aceeași intensitate.

ADVERTISING

Fecioara, luna septembrie

Firi nestatornice și pline de ambiguitate, au suișuri și coborâșuri. Nu înseamnă că au un destin nefast. Sunt căutătorii perfecțiunii, de care să își lege viața.

Au o doză de egoism, dar în spatele lor se ascunde o mare putere de dăruire, dragoste și erotism.

Cumpăna, luna octombrie

Permanentă echilibrare, persoane milostive și iubitoare. Câștigă aprecierea și admirația tuturor. Oameni puternici, echilibrați, cu puterea de a-și face singuri drum în viață.

Au grijă să-i ajute mai mult pe alții, decât pe ei.

ADVERTISING

Scorpia, luna noiembrie

Tendință de a domina tot ce le iese în cale. Dețin un magnetism ce depășește gradul de înțelegere. Doresc să acapareze totul, să fie biruitori. Sunt luptători.

Aveți grijă! Nu acceptă minciuna și pot să fie răzbunători. Legea talionului se aplică pentru ei.

Arcașul, luna decembrie

Iubitor de dreptate și pace, sunt cei mai pozitivi nativi ai zodiacului. Împart totul cu cei din jur, bunătate, veselie. Mai presus de propria persoană sunt interesele altora.

Au o inimă de fier și nimic nu îi sperie, conform zodiata.com.

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING