HOROSCOP SPECIAL

Horoscop rune săptămâna 6-12 Martie 2023, cu Mihai Voropchievici. Racii sunt norocoși, Taurii află un adevar important

Horoscop rune: săptămâna 6-12 martie 2023 va fi, din punctul de vedere al lui Mihai Voropchievici, una destul de bună pentru multe zodii.

Zodia Berbec

Berbecul va rămâne acasă în așteptarea unei schimbări foarte, foarte importante, cât de curând. Așadar, nativii de foc nu trebuie să alerge după reușite în exterior. Bucuriile se produc fix în locuința lor.

Zodia Taur

Taurii sunt puși în situația să afle un adevăr foarte important, care le poate marca viața sau, pur și simplu, le-o poate schimba.

Gemeni

Gemenii sunt atenționați să abordeze altfel toate problemele. Cu alte cuvinte, Gemenilor, schimbați tactica! Dacă veți acționa diferit pentru a scăpa de griji, s-ar putea să aveți parte de un succes nesperat.

Rac

Racii sunt norocoși. Dau lovitura și se va produce un salt calitativ și rapid în existența lor. Sunt câștigători din punct de vedere al faptului că ei nu prea se întâlnesc cu astfel de ocazii.

Leu

Leii vor susține o mică bătălie, dar runa îi atenționează că nu trebuie să își facă griji. Ei vor câștiga această luptă în mod cert.

Zodia Fecioara

Pentru Fecioară, săptămâna este una dedicată dragostei. O dragoste nouă, ceva nou, fierbinte. Vor avea parte de o experiență pasională. Cei singuri au marea șansă să întâlnească pe cineva nou.

Zodia Balanta

Balanțele primesc un mesaj dublu: în primul rând, să se relaxeze, iar apoi să nu își mai facă probleme vizavi de cineva drag, o persoană din familie. Runa spune că o persoană apropiată se bucură de o sănătate excelentă, așa că să nu se mai preocupe.

Scorpion

Pentru Scorpioni, e aproape o certitudine că cineva care se gândește intens la ei le va trimite un cadou minunat. Dacă tot e luna martie, mai ales doamnele vor fi cadorisite.

Sagetator

Săgetătorii intră într-o săptămână cu protecție divină. Se vor simți în siguranță în fața tuturor forțelor malefice din Univers. Vor fi ferite de persoane cu gânduri mai puțin bune.

Capricorn

Capricornii au o săptămână de mesaje. Sfatul runei e să fie atenți la ce mesaje primesc și să fie în concordanță cu ele. Dacă sunt mesaje neplăcute, să nu le ia în seamă.

Varsator

Vărsătorii sunt câștigătorii săptămânii următoare. Ei îl au pe Wunjo, cea mai puternică rună.

Zodia Pesti

Peștii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună față de cea precedentă.