Horoscop Special – Mihai Voropchievici dezvăluie secretul zodiei tale: Ce fel de putere magică deții

Secretul zodiei Săgetător

Energia debordantă pe care o are și o utilizează doar în scopurile pe care și le propune, produce răsunet. E ceva care se răspândește repede, cu zgomot mult, pentru că este înțelep, cinstit și dând dovată de ajutorul pe care îl oferă altora, înțelepciunea și cinstea sa e trâmbițată de altcineva.

Și cine poate să o trâmbițeze decât vrăjitoarea tunetului. Are abilitatea de a vedea lucrurile înainte să se întâmple. Este și cu fulgerul, pentru că întâi vezi ce a făcut Săgetătorul și apoi vine răsunetul, mulțumirea.

Secretul zodiei Capricorn

Este conservator, tradiționalist, legat de Mama Natură. Îi place să se conecteze cu Universul prin plimbările în natură. Pe Capricorn dacă îl scapi la munte nu îl mai prinzi. Se concentrează pe un singur scop și nu se lasă distras până nu îl duce la bun sfârșit.

Acasă îi place să păstreze totul într-o ordine perfectă. Dacă tradiția e la loc de cinste, tot ce face e bătut ăn cuie. Poate să fie vrăjitoarea tradiționalismului și îi place, pentru că are calități pentru așa ceva.

Secretul zodiei Vărsător

Îi place să primească, să privească, ar fi în stare să stea tolănit în șezlong și să caște gura pe cer. Se înconjoară cu oameni care au o latură pozitivă și prietenoasă, pentru că, prin excelență, ei sunt cei care își fac cei mai mulți prieteni.

Ei fac de multe ori ajutor cu de-a sila. Nu are prostul obicei să spună că ”dacă nu te ajutam eu, erai mort”. Te lasă pe tine, dacă ai bunul simț, să îi mulțumești. Este vrăjitoarea stelelor.

Secretul zodiei Pești

O zodie care este la fel de tainică, care iubește și la vârste înaintate un basm, o povestire, tot ce este legat de fantasmagorii. Este o fire creativă și, dacă sunt atât de buni și altruiști, le plac oamenii. Le plac oamenii aceia care își arată partea bună.

Iubesc partea bună din oameni. Fac față cu brio unor domenii precum decorațiuni interioare, scrisul sau moda. Îți crează o lume cu zâne, cu feți-frumoși, cu basme. Peștii sunt vrăjitoarea zânelor. scrie antena3