Horoscop Special – Mihai Voropchievici dezvăluie secretul zodiei tale: Ce fel de putere magică deții

Secretul zodiei Leu

Leul este chiar vrăjitor, pentru că el te hipnotizează. Are abilitatea deosebită, dar naturală, de a atrage privirile, de a capta oamenii, de a-i aduce în jurul lui. Leul este vrăjitoarea hipnozei. Este îndrăgostit de cristale, de pietre prețioase, de tot ce strălucește, de uleiuri esențiale.

Ca să nu spunem că dacă e vrăjitoarea hipnozei va face și alte lucruri necurate, este loial și de cuvânt, deci dacă a hipnotizat pe cineva, înseamnă că nu are obligații, că dacă are obligații, îl hipnotizează pe ăla de acasă.

Secretul zodiei Fecioară

Este o zodie mai distantă, poate face lucruri magice doar dacă se concentrează mai mult. Este vrăjitoarea timidității. Îi plac lucrurile noi, vrea să se reinventeze de fiecare dată, este o persoană retrasă, care vorbește destul de puțin.

Iubește să stea în natură, iar cel mai mare dușman al său este chiar ea însăși, pentru că există tendința asta spre perfecțiune, și neputând ajunge la perfecțiune, care e apanajul divinității, devine anxioasă.

Secretul zodiei Balanță

Este o zodie care iubește foarte mult artele, teatrul, scrisul, muzica. Magia ei are legătură cu muzica, arta sau lucrul manual. Îi place să se bage în conflicte și să le rezolve. Confortul este prioritatea numărul unu al Balanței.

Dacă reușești să o scoți din comoditatea ei, din mica leneveală, devine vrăjitoarea muzicii.

Secretul zodiei Scorpion

Scorpionul este zodia misterelor, a secretelor și a misticismului. El e dornic să afle, să cunoască, dar le ține pentru el, nu neapărat să le pună într-o lumină neplăcută, deci nu neapărat este amator de magie neagră.

Știe să își controleze foarte bine toate emoțiile și să nu poți să-l descoperi foarte bine. Este vrăjitoarea nopții, pentru că noaptea, la întuneric, toate lucrurile par misterioase. De multe ori, Scorpionul face o conjuncție fantastică cu Luna, un parteneriat.

CITESTE CONTINUAREA