HOROSCOP SPECIAL

Horoscop weekend din 16-17 Septembrie 2023. Rac, ai încredere în instinctul tău. Berbec, mici răsfățări în acest weekend

Horoscop de weekend pentru Berbec

ADVERTISING

Luați în considerare doar mici răsfățări în acest weekend. Cu toate acestea, când vine vorba de relații, mergeți cu fluxul. Deși, dacă lași pasiunea și spontaneitatea să îți fie ghid, nu uita să le comunici în continuare planurile celor din jur.

Deși pasiunea și impulsul tău te pot duce departe în viață, moderația este cheia. Gândiți-vă să vă faceți timp pentru a găsi un echilibru între urmărirea viselor și reflectarea de unde să începeți. 

Horoscop de weekend pentru Taur

Încercați să nu faceți plăcere prea mult în căutarea dvs. creativă în aceste două zile. În schimb, fii cu ochii pe obiectivele tale financiare pe termen lung în loc de tratările pe termen scurt. 

Canalizează-ți energia în relațiile și prieteniile tale, construind și întărind relații cu fidelitatea ta pentru care ești cunoscut. Respirați și bucurați-vă de locul în care vă aflați acum. Fă o plimbare în natură pentru a-ți aminti că lucrurile bune pot necesita timp. 

Horoscop de weekend pentru Gemeni

Creierul tău creativ și agitat te-ar putea ajuta dincolo de cariera ta. Weekendul acesta, abilitățile tale de comunicare pot fi mai clare decât de obicei, dar nu uita să îi lași pe alții să vorbească. 

ADVERTISING

Depuneți efort în ascultare. Nu-ți fie teamă să trăiești cea mai mare și mai aglomerată viață, dar încearcă să-ți amintești să ții picioarele pe pământ în timp ce capul este în nori.

Horoscop de weekend pentru Rac

Fă-ți timp să crești și să-ți întărești legăturile. Dar amintiți-vă, unii oameni ar putea avea nevoie de mai mult spațiu decât alții. Ai încredere în instinctul tău în aceste două zile, Rac. 

Cu instinctele tale atât de în acord cu emoțiile tale, nu-ți fie teamă să păstrezi o parte din această perspectivă pentru tine. Așa cum sări pentru a-i ajuta pe ceilalți, nu este nimic rău în a căuta ajutor pentru tine. 

Horoscop de weekend pentru Leu

Deși pasiunea și carisma ta sunt contagioase, încearcă să faci o pauză între ideile tale mărețe și planurile de a-i asculta pe ceilalți. Răcorește-te cu o plimbare liniștită înainte de a-ți împărtăși fiecare gând.

ADVERTISING

Dacă aveți chef să vă faceți timp pentru a crea un panou de viziune care să vă ajute pe calea creșterii personale, nu vă împotriviți de data aceasta.  

Horoscop de weekend pentru Fecioară

Treburile gospodărești se desfășoară bine în acest weekend. Sunt șanse pentru achiziționarea unei locuințe sau a unui teren. Noul se va instala in acest segment de viață pe neașteptate.

Relațiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate. Evita discutiile contradictorii si fii conciliant. Nostalgia copilăriei te va cuprinde brusc, însă cei dragi îți vor alina dorul de trecut.

Horoscop de weekend pentru Balanta

Finalul săptămânii anunță dialoguri și întâlniri cu cei apropiați, dar și excursii pregătite în grabă. Daca ești nevoit să călătorești, fii cu băgare de seamă și verifica atent toate detaliile.

ADVERTISING

Însă, unele informații sau unele gesturi ale altora te pot pune pe gânduri. Nu lua de bun chiar totul. Unele vești îți vor fi de folos peste o vreme. Relaxează-te și bucură-te de toate!

Horoscop de weekend pentru Scorpion

Aspectele bănești sunt reprezentative pentru acest weekend. Poți primi cadouri și recompense, dar și banii meritați în urma muncii depuse la un loc de muncă.

Capitolul financiar este foarte dinamic, însă prudența și discernământul te pot feri de neplăceri. Energia vitală este la cote scăzute, așa încât ocupă-te doar de activități ușoare. Prudență la cheltuieli!

Horoscop de weekend pentru Sagetator

Săptămâna se încheie cu mult dinamism în relațiile parteneriale. Acestea sunt în continuă transformare, iar daca esti implicat in proiecte, se pare ca ai foarte de mult de lucru.

ADVERTISING

Va trebui sa te bazezi doar pe forțele tale. Fii prudent si ține cont si de părerile celorlalți! Chiar daca exista multe nemulțumiri sufletești, la capitolul financiar sunt posibile surprize plăcute.

Horoscop de weekend pentru Capricorn

Finalizează această săptămână cu odihnă și dialog interior. Se pare că în sufletul tău este multă forfotă, iar ceilalți nu pot înțelege acest lucru. Sunt posibile insomnii, vise premonitorii si revelații legate de evenimentele si oamenii din viața ta.

Evită activitățile care te solicită prea mult. Există vulnerabilități profunde pe sistemul renal și pe coloana vertebrală.

Horoscop de weekend pentru Varsator

Prietenii alcătuiesc subiectul tău favorit din acest weekend. Este nevoie de prudență în toate tipurile de relații. Ai multa susținere din partea celorlalți, dar se pare ca tu nu prea observi acest lucru.

ADVERTISING

Detașează-te de toți si de toate! Poti primi sfaturi și îndemnuri folositoare, chiar daca unele nu îți sunt pe plac deocamdată. Îngrijește-ți sănătatea întregului organism!

Horoscop de weekend pentru Pesti

Finalul acestei săptămâni aduce tumult în planul relațiilor cu șefii și autoritățile. Dialogurile cu ceilalți îți vor oferi informații noi legate de viitorul carierei tale.

Exista si nemulțumiri in acest sens, dar observă atent și cu încredere partea buna a lucrurilor. Statutul tău social si modul în care te tratează ceilalți se pot modifica excelent, dar asta depinde doar de tine.

ADVERTISING
ADVERTISING