Horoscopul zilei de 13 mai 2022. Capricorn, cand treci printr-o durere dupa alta, este usor sa simti ca intreaga lume este impotriva ta

Sagetator

Sagetator, a fi alaturi de persoana iubita este magic. Timpul petrecut impreuna este ca o aventura care nu poate fi intotdeauna descrisa in cuvinte. Stelele te avertizeaza sa nu te incurci in emotiile tale.

Fiecare merge pe drumul lui. Fiecare este inzestrat cu inteligenta divina necesara pentru a depasi incercarile si necazurile sinonime cu planul fizic al existentei. Sfat: Fii increzator in ceea ce faci.

Capricorn

Capricorn, cand treci printr-o durere dupa alta, este usor sa simti ca intreaga lume este impotriva ta. Dar nu este cazul dumneavoastra.

Feriti-va de necesitatea de a va izola sau de a va exacerba trauma. In schimb, ai incredere ca ai protectia divina de care ai nevoie si sprijinul celor dragi. Nu ignora sfaturile din afara. Sfat: Invata sa te bazezi pe tine si pe punctele tale forte.

Varsator

Varsator, totul este energie. Fiecare gand, cuvant si intentie pe care le rostim creeaza un val de schimbare in multivers. Asta ne aduce la intrebarea: ce seminte plantezi astazi?

Sa stii ca este sigur sa-ti deschizi inima din nou. Sa stii ca este sigur pentru tine sa invoci iubirea pe care o doresti. Sfat: Aminteste-ti ca meriti intotdeauna tot ce este mai bun.

Pesti

Pesti, nu te inchizi. Esti mult mai mult decat iti permiti sa crezi. Esti in proces de autodescoperire si ca abia incepi.

Pe taramul dragostei si al romantismului, esti sfatuit sa-ti faci timp. Bucurati-va de procesul de a le cunoaste. Ai o viata intreaga in fata pentru a-ti realiza toate visele! Sfat: crede intr-un miracol.