Horoscopul zilei de 22 mai 2022. Balanta, uita de saptamana trecuta si de luna trecuta. Sagetator, unde va vedeti peste cativa ani?

Ziua avertizeaza impotriva actiunilor decisive si a deciziilor pripite.  Adunati-va, linistiti-va, analizati situatia si abia dupa aceea faceti pasi inainte.

CITESTI Horoscopul zilnic, Sfatul Zilei, de la cei mai buni si cunoscuti ASTROLOGI.

Berbec

Berbec, daca te simti rau, atunci energia de azi te va inunda brusc si vei compensa cu mult lipsa ei din zilele urmatoare. Definiti-va obiectivul, faceti un plan si mergeti pentru el. Nimic si nimeni nu iti va sta in cale. Foloseste-ti resursa cat mai eficient posibil. Sfat: fii activ.

Taur

Taur, decizia pe care o iei in aceasta saptamana nu este de natura sa-i multumeasca pe cei cu care locuiesti si lucrezi.

Dar e in regula: ti-ai sacrificat nevoile destul de des – acum este timpul sa ceri si altora sa faca acelasi lucru. Nu va fie teama sa mergeti impotriva intereselor celorlalti. Sfat: Ai grija de tine.

Gemeni

Gemeni, de mult ati asteptat schimbarea, dar cand a venit in sfarsit, erati acoperiti de depresie si nedumerire.

Nu-ti fie frica sa faci un pas in necunoscut. In orice caz, a ramane nemiscat este mai rau decat a merge intr-o directie necunoscuta. Sfat: Nu va fie teama sa mergeti acolo unde privesc ochii.

Rac

Racilor, nu va faceti griji daca obiectivul dvs. actual pare mai indepartat ca niciodata. In curand norocul iti va zambi si lucrurile vor merge in sus.

Deocamdata, esti sfatuit sa nu faci nimic nesabuit, deoarece s-ar putea sa o duci prea departe. Sfat: Incercati sa nu va asumati riscuri.

Leu

CITESTE CONTINUAREA