Site icon YUSMEDIA.RO

În 1984, Violeta se intorcea de la mare cu familia, cand a avut loc accidentul. A murit ca o eroina, protejand cu trupul ei cele doua fetite de 9 si 5 ani… Una dintre ele este azi o mare vedeta in Romania. ”Mama a murit in bratele mele…” Despre cine este vorba

ADVERTISING

Violeta a murit în 1984, într-un accident rutier, lăsând două fetițe orfane de mamă. Andreea avea 9 ani, iar sora ei, Cristina, avea 5 ani.

Familia se întorcea de la mare, unde își petrecuse vacanța, atunci când a avut loc accidentul. Mama Andreei, care se afla pe scaunul din dreapta, nu a avut nicio șansă.

Andreea Marin a împărtășit cu prietenii de pe Facebook o imagine cu mama ei și câteva gânduri pline de dragoste și nostalgie. Violeta Marin era o femeie foarte frumoasă!

„Cotrobaind prin cutii cu lucruri vechi si bine randuite, am dat peste o geanta mica si eleganta a mamei… mi-am amintit-o cocheta, blândă, cu ochi pătrunzători și atingere liniștitoare… ce bine îmi face sa o simt din nou aproape, fie și așa, printr-un lucru simplu ce îmi trezește atâtea amintiri… somn lin, gând senin!”, a scris Andreea Marin pe Facebook, cu ceva timp în urmă.

Vedeta TV declara că mama ei i-a murit în brațe, după ce s-a aruncat peste cele două fetițe pentru a le proteja cu trupul ei.

ADVERTISING

”Impactul a prins-o in aer! Mama a murit in bratele mele!”, spunea Andreea cu durere.

ADVERTISING
ADVERTISING
Exit mobile version