In dimineata de 26 decembrie 1996, parintii AU INTRAT in camera ei si AU GĂSIT doar UN BILET pe pat. Intr-o ora, casa era PLINĂ DE POLIȚIE. Intai au spus ca pe bilet E SCRISUL MAMEI. Apoi s-au razgandit…

Ce SE ÎNTÂMPLASE cu fetita de numai 6 ani

Moartea lui JonBenét Patricia Ramsey, considerată cea mai frumoasă fetiță din SUA, a devenit una dintre cele mai misteriase crime ale ultimelor trei decenii.

O fetiță blondă cu un chip angelic, cu o mulțime de trofee câștigate la concursuri de frumusețe până la vârsta de șase ani, ucisă de Crăciun și părinții considerați principali suspecți. Par ar fi ingredientele ideale ale unui film de succes,

însă vorbim de un caz real, care a șocat America în urmă cu 30 de ani. Cazul a rămas nerezolvat, iar mama fetiței a murit înainte de a afla că a fost scoasă oficial de pe lista suspecților.

Totul a început în dimineața zilei de 26 decembrie 1996, când mama fetei, Patsy Ramsey, a sunat la 911 anunțând că fiica ei a fost răpită. Patsy le-a mărturisit polițiștilor că a găsit un bilet de răscumpărare în care era trecută suma de 118.000 dolari.

Când criminaliștii au intrat în camera micuței, au găsit mai multe cupe și diplome decât jucării.

De altfel, ambiția mamei, Patsy Ramsey, fostă miss West Virginia, a fost mult discutată în presa vremii.

Patsy însăși s-a întrebat până în momentul morții, survenite zece ani mai târziu, din cauza unui cancer ovarian, dacă nu cumva și-a expus prea mult fiica, atrăgând atenția pedofililor.

Câteva ore mai târziu, în ziua dispariției, tatăl, John Ramsey, a găsit trupul neînsuflețit și bătut cu sălbăticie al lui JonBenét, în subsolul casei lor din Boulder, Colorado.

Rezultatul autopsiei a arătat că fetița în vârstă de șase ani fusese ucisă prin strangulare. JonBenet prezenta de asemenea o fractură craniană.