Într-o zi, în timp ce urma să lucrez dimineața foarte devreme. Am auzit o voce care mi-a vorbit vreo cinci secunde. M-am speriat cu adevărat, deoarece vocea sună atât de îndrăzneață și reală

Povestea emoționantă … Numele meu este Cenușăreasa, sunt bancher. Cu greu găsesc timp pentru Dumnezeu, datorită tipului de muncă pe care o fac. Invit întotdeauna un pastor să predice pentru mine în casa mea.

Într-o zi, în timp ce urma să lucrez dimineața foarte devreme. Am auzit o voce care mi-a vorbit vreo cinci secunde. M-am speriat cu adevărat, deoarece vocea sună atât de îndrăzneață și reală.

Când am ajuns acasă în aceeași zi, mi-am sunat pastorul și i-am explicat ce s-a întâmplat. După ce pastorul meu și m-am rugat pentru asta, mi-a spus că, vocea pe care am auzit-o era direct de la Dumnezeu. El vrea să predici Evanghelia și să părăsești lucrarea ta actuală, mi-a spus pastorul.

Am strigat, ești un mincinos, nu pot face asta. Cum mă voi hrăni dacă renunț la slujbă. Pastor, te rog, pleacă din casa mea După ce a plecat, au trecut câteva zile. A venit din nou la mine acasă și de data aceasta a venit ca un avertisment. M-am speriat foarte mult pentru că nu vreau să mă distrugă Dumnezeu.

După ce m-am gândit la suma imensă de bani pe care o primesc în locul în care lucrez, a fost o mare lovitură pentru mine când am demisionat din companie. În cele din urmă m-am dus la biserică pentru prima dată după mult timp. Când pastorul m-a văzut, apoi a spus mulțimii.

„Vă rog să vă ridicați și să vă rugați pentru această domnișoară de aici, Dumnezeul Atotputernic vrea să o folosească”. În timp ce se rugau pentru mine, am auzit din nou aceeași voce spunând: „Eu sunt ceea ce sunt, nu m-am schimbat. De astăzi, îmi vei elibera poporul meu.

Ți-am dat puteri de vindecare, profeție și eliberare de orice fel de necazuri.

Cheamă-mă oricând, îți voi răspunde pentru că te-am ales ca lucrător al meu. ” Mă simt în jos și i-am venerat numele. Imediat am avut dorința de a profeți oamenilor din biserică, am văzut atâtea viziuni ca un set de amintiri.

După ce am profețit până atunci, domnul mi-a răspuns. Astăzi, nu știu cine citește acest lucru acum, dar vreau să profetizez persoanei care citește acest lucru, nicio putere nu te va opri în acest an, vei fi o binecuvântare oriunde vei merge. Totul va fi bine cu tine și familia ta.

Până la această dată săptămâna viitoare, veți primi o mărturie. Oh, văd mii de noi locuri de muncă, tatăl celor care vor scrie Amin pentru asta, vor fi angajați, vor construi o casă nouă. Voi cumpăra o mașină nouă.

Admiterea la universitate în acest an este sigură în numele puternic al lui Isus.