Ioana Nastase si-a dorit un armasar. Cand a aflat cat costa, Ilie Nastase a pus piciorul in prag. Pretul este colosal

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Ce cadou și-a făcut Ioana Năstase. “Ilie a spus nu când a auzit prețul”

Se dau 80.000 de euro tuturor românilor care știu să facă asta

Ioana Năstase și-a îndeplinit o dorință mare. În ciuda aparențelor, nu este vorba despre vreo geantă de lux, vreo bijuterie, sau o nouă mașină. Nici pe departe. Soția fostului mare tenismen și-a dorit mult un cal și iată că a venit vremea să-și facă acest hatâr.

Cadoul care a costat-o 25.000 de euro pe Ioana Năstase

Au trecut patru ani de la moartea Stelei Popescu și ultimele ei gânduri au ieșit la iveală! Totul despre iubire, greșeli în relații și copii

Ioana Simion, căsătorită Năstase și-a cumpărat un cal pentru care a plătit nici mai mult nici mai puțin de 25.000 de euro. Ilie știa de dorința soției lui și i-a promis că îi va cumpăra un cal de ziua ei. Așa a rămas înțelegerea până în ziua cea mare când fostul tenismen a aflat și care sunt costurile pentru acest mare cadou.

În acel moment, din spusele Ioanei, Ilie a dat înapoi, iar Ioana a decis atunci că-și va cumpăra singură cadoul.

ADIO OBEZITATE – Doar o linguriță pe zi te ajută să pierzi de 3 ori mai multă grăsime

Vedeta a stabilit că va cumpăra primul cal care va veni spre ea, iar cel care s-a apropiat s-a dovedit a fi și cel mai scump dintre toți. Atunci Ioana a mers la bancă și a făcut plata, însă Ilie nu a lăsat lucrurile așa și a decis să contribuie cu jumătate din sumă.

Ilie auzind preţul a spus nu. Peste 20.000 de euro. Mi-a zis că nu-ţi iau femeie niciun cal că e prea scump (…) Am venit trei zile la rând la căluţ, am prins atâta drag de el, apoi a patra zi m-am dus la bancă, mi-am plătit căluţul singură. Am mers la bancă, mi-am achitat căluţul, după care l-a câteva zile s-a gândit şi el să pună jumătate, a povestit Ioana Năstase la Antena Stars.

Calul Ioanei Năstase se numește Cezărică

Rugaciunea care indeplineste dorintele. Trebuie rostita ASTAZI!

Calul pe care și l-a cumpărat Ioana Năstase are și un nume: se numește Cezărică și este un exemplar foarte frumos. Acum soția lui Ilie Năstase este în al nouălea cer. Visul i s-a îndeplinit.

Se pare că lucrurile s-au așezat în familia Năstase care în urmă cu câteva luni a fost la doar un pas de divorț. Ioana s-a răzgândit pe ultima sută de metri când și-a dat seama că Ilie are nevoie de ea și că este dispusă să-i mai acorde o șansă.