ALTELE

Lidia Fecioru, despre legătura dintre haine şi energia ta. Dacă îmbraci asta vei atrage suferința în viața ta

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, legătura incredibilă dintre haine şi energia personală.

Aţi observat, câteodată, că aveţi câte o rochie superbă? Dar care nu îţi vine să o îmbraci? O să vă spun un secret. Eu am câte două rochii de acelaşi fel. De obicei, se întâmplă aşa. Când ai o rochie superbă se întâmplă fie să o pătezi, fie să o rupi, ori se întâmplă ceva. Iar eu din cauza asta, când îmi place o rochie, cumpăr două la fel.

E la fel ca noi. Noi avem două feţe. Pe prima o cunoşti la început, dar cu a doua faci cunoştinţă după ce mă mărit cu tine. Aşa şi cu rochiile. Nu dau bani mulţi pe haine, îmi cumpăr haine care să fie pe rezonanţa magnetică pentru că despre asta vorbim şi le dau la cei despre care ştiu că le poartă cu drag.

De obicei, pe multe dintre haine le ocolim pentru că nu mai încăpem în ele. O ţinem acolo şi spunem: lasă că poate îmi vine la anul. Dar dacă nu ai purtat-o un an, nici o vei mai purta. Aşa că dă-o cuiva să se bucure de ea. Asta e cel mai important.

Legătura dintre haine şi energia ta, cu Lidia Fecioru

Aşa cum totul în jurul nostru şi noi suntem o formă de energia, haina poartă amprenta energetică. De ce doliul se poartă în negru, dar după aceea oamenii nu mai poartă acea haină, acea bluză, fustă, rochie, cămaşă sau pantaloni?

Oamenii renunţă la tot ce e legat de o suferinţă, de o traumă.

Aceasta este energia pe care noi o păstrăm şi o transmitem odată cu haina. În cazul hainelor de la second-hand, acestea trebuie curăţate foarte bine, numai că eu nu sunt de acord pentru că haina poartă amprenta.

Contează ce amprentă laşi în acele haine. Dacă am dat ceva cu bucurie, cu dorinţa de a ajuta pe cineva, nu pleacă cu o amprentă energetică negativă. Şi la momentul când cumperi, e la fel.

Atunci când dăm hainele sau le vindem, să le dăm din tot sufletul, să nu ne pară rău.

Se spune că împrumută din caracterul celuilalt copil dinainte, care a purtat hainele înaintea lui, în cazul hainelor care sunt purtate de copiii mai mici de la fraţii mai mari. Şi cred că e adevărat. Ca să faci un bine nu e neapărat nevoie să fii bogat, ci să fii bun. scrie antena3.ro