Lidia Fecioru, leac pentru intarirea imunitatii: „Se pune intr-un pahar suc de ceapa…”

TU stiai asta? Lidia Fecioru ne spune: Iata ce se intampla cu toate femeile dupa varsta de 40 – 45 de ani

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a oferit un leac minune pentru imunitatea organismului.

Acest leac are efecte uluitoare asupra organismului si se poate spune ca face adevarate minuni pentru corp.

„Pentru imunitatea organismului as dea un leac cu o treime dintr-un pahar de suc de ceapa. Se umple paharul, restul cu miere.

Aceasta cantitate se ia o lingurita de doua ori pe zi, dimineata si seara, cu jumatate de ora inainte de masa.

Se poate pastra la frigider

Lidia Fecioru: Cum atragi norocul în casă „Se iau trei foi de dafin

O luna de zile facem asta, se face pauza sase zile, apoi se repeta. E bine sa se faca inainte de iarna si inainte de vara.

Mierea avand calitati bune, contine si magneziu. Este un cocktail vitaminizant pentru sanatatea organismului.”, a spus Lidia Fecioru.

Leacul Lidiei Fecioru pentru detoxifierea vaselor de sange! Ce sa bei daca ai diabet!

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne sfatuieste cum putem sa ne ”curatam” vasele de sange acasa.

Ingrosarea vaselor de sange inseamna tromboze, inseamna accidente ischemice.

Pentru acest leac, avem nevoie de cinci nuci pe care sa le amestecam cu o lingura de miere de tei, un varf de scortisoara si putina pudra de ghimbir.

”Se amesteca bine, se lasa o zi la frigider, apoi trebuie luat de trei ori pe zi, cu jumatate de ora inainte de masa, cate o lingura.

Reteta se tine o luna”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3.

Pentru diabet: „Luam un termos de 1 litru si punem in el apa fierbinte. In acea apa fierbinte punem 10 grame de radacina de brusture maruntita si lasam astupata timp de 10 ore in termos.

Apoi se trece prin sita, lichidul se pune la rece.

Trebuie luata cate 4 linguri cu o jumatate de ora inainte de micul dejun. Diabeticii pot lua tratamentul o luna de zile.”

Leacul zilei de la Lidia Fecioru: „Se ia o ceapa de marime medie, se taie in doua si se pune la cuptor”