Horoscop Special – Mihai Voropchievici dezvăluie secretul zodiei tale: Ce fel de putere magică deții

Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, care este secretul fiecărei zodii în parte și ce putere magică deținem în funcție de acest lucru.

”La momentul nașterii, fiecare om are o diagramă astrală. Planetele sunt poziționate în alte zodii, în alte unghiuri. Există acolo un Venus, planeta Venus. Aia ar fi să zică cheia, pentru că reprezintă dragostea, pasiunea.

În ce funcție, în ce zodie e plantată ea, îți dă ție o direcție așa mai cotită, să vezi și după colț. Este partea misterioasă a persoanei respective, forma de cucerire.

Secretul zodiei Berbec

Mergem la femeia Berbec, pentru că bărbatul Berbec este vrăjitor, dar nu are atuurile partenerei. Are abilitatea de a-i cuceri pe toți, prin simpla ei prezență. E un fel de Don Juan. Are magnetismul acela. E o fire mai îndărădnică, mai încăpățânată, dar carismatică și foarte sociabilă. Îi place să se mute dintr-un loc în altul, chiar și în parteneriate, mai schimbă

pășunea din când în când, când i se pune cineva cu tronc. Forma ei preferată de magie este meditația. Stă, meditează și se încarcă cu ce vrea ea, cu ce îi place. Este vrăjitoarea pasiunii.

Secretul zodiei Taur

Taurul este mort după verde, după flori, după grădină. Mama Natură e hrană spirituală pentru el, e mai ceva ca bateria de la un autoturism. Nativii din Taur au o pasiune mare pentru grădinărit, pentru flori. Sunt foarte buni comunicatori, prietenii și familia îi iubesc

pentru felul lor de a fi. Este hotărât, perseverent, mai ales când își dorește ceva. Este vrăjitoarea grădinii. Vrăjitoarea grădinii face grădina să înflorească și pe lângă ea mai înfloresc și oamenii care vin în contact cu ea.

Secretul zodiei Gemeni

Îi știm cât sunt de energici, de plini de vitalitate, abilitatea de a simți lucrurile, de a schimba lucrurile din jurul lor. Au o energie din asta debordantă. Sunt persoane energice, dar gândesc liber. Pot părea niște ciudați nativii Gemeni, care nu sunt înțeleși de ceilalți, nu înțeleg de unde au ei atâta energie.

Sunt vrăjitoarea energiei. Să te ferească Dumnezeu să te iei la trântă cu un Geamăn, că până nu te extermină, nu te lasă. Mă refer și la o acțiune, și la muncă, și la învățătură, în toate domeniile.

Secretul zodiei Rac

Ne mutăm la tradiționalul, potolitul și domolitul Rac. Tot ce face el cu magia lui și-o exercită numai în plan casnic, în familie, în casă, transformând alimentele simple în bunătăți sau dacă nu, din niște plante necăjite, amărâte, care au remedii extraordinare, într-un ceai benefic, vindecător.

Îi plac poțiunile de toate felurile să le facă, să le învârtească. Racul e persoană de casă, fidelă partenerului ales. Racii au darul de a comunica cu animalele. Racul este vrăjitoarea bucătăriei, magicianul bucătăriei, pentru că Racii sunt niște bucătari fantastici.

CITESTE CONTINUAREA