Miliardarii lumii, petrecere de Halloween la Bran: Elon Musk și Angelina Jolie, printre participanți

CEO-ul Tesla şi SpaceX Elon Musk, Angelina Jolie și alți miliardari ar urma să petreacă Halloween-ul în România, la Castelul Bran. Peter Thiel, fondatorul PayPal, a aterizat azi-noapte pe aeroportul Otopeni, conform MediaFlux.

Pentru a oferi invitaților o experiență Dracula cu adevărat senzațională, miliardarul Elon Musk a angajat pentru petrecerea de la Bran, un regizor. Iar când banii nu sunt o problemă, totul va fi cu adevărat grandios. Mai mult, conform surselor Mediaflux, la Dracula’s Experience vor fi prezente și Dracula’s Girls, o cunoscută trupă de majorete din Târgoviște, vice-campioane europene. 

Potrivit surselor Mediaflux, numărul invitaților la petrecerea de la Castelul Bran ar fi de 140, toți numai unul și unul, doar miliardari și vedete recunoscute la nivel mondial. Totuși, printre aceștia s-ar număra, conform informațiilor Mediaflux, și primarul localității Bran.

Pe lista celor 200 de invitați care vor participa la petrecerea de Halloween se află Sergey Brin, întemeietorul Google, Steve Jurvetson, fondator Hotmail, co-fondatorul PayPal Luke Nosek, magnatul Larry Page, care ocupă locul 6 în topul celor mai bogați oameni din lume în anul 2022 și co-fondator Google, dar și vedete, actori și artiști. 

Musk, Thiel, Angelina Jolie și alte persoane importante ar urma să petreacă Halloween-ul la Castelul Bran, care se află în proprietatea arhiducelui Dominic von Hasburg. Acesta s-a arătat întotdeauna deranjat de asocierea brandului Dracula de castelul Bran. „De ce ar vrea cineva să se concentreze asupra unei invenții”, spune el, referindu-se la Dracula, „când avea propria istorie bogată?” Totuși, potrivit informațiilor MediaFlux, arhiducele este gazda evenimentului organizat pentru cei mai bogați oameni ai lumii de Halloween.

Miliardarii americani au fost transportați la un hotel de lux din centrul Bucureștiului, acolo unde paparazzi MediaFlux au surprins și imagini cu unii dintre cei mai bogați oameni, conform adevarul.ro.