Nu intelegeau de ce fiica lor de 11 ani vomita incontinuu. Au incremenit cand si-au dat seama ca este insarcinata, dar asta nu e tot! Lacrimile nu s-au mai oprit cand au aflat cine era tatal

Cazul de mai jos a socat comunitatea unui orasel din Marea Britanie prin duritatea lui. Totul a inceput dupa ce Tressa Middleton, o fetita cat se poate de normala, a ramas insarcinata la varsta de doar 11 ani.

Parintii au descoperit cu stupoare acest lucru dupa ce au observat ca micuta se simtea rau si vomita incontinuu. Ce a urmat este insa si mai socant. Dupa zile intregi de chin si tortura psihica, micuta a recunoscut ca tatal era chiar fratele ei, care o violase.

Distrusi de cele intamplate, parintii au decis sa isi sprijine fata si sa o ajute sa duca sarcina la nesfarsit, iar in acelasi timp si-au dat baiatul pe mainile politiei. Tanarul a fost gasit vinovat de cele intamplate si a primit 4 ani de inchisoare.

Acum, la varsta de 23 de ani, fata si-a revenit din trauma si a reusit sa isi intemeieze o familie alaturi de un tanar care o iubeste cu adevarat.