RETETE

Rețeta secretă a lui CHEF Florin Dumitrescu de pui crocant și aromat. Cea mai bună rețetă

ADVERTISING

Chef Florin Dumitrescu a ținut un curs de gătit pentru Sorin Mihailidis, câștigătorul concursului din aplicația „Chefi la cuțite”! Așa am aflat cum se face cea mai bună rețetă de pui crocant și aromat!

Așa am aflat cum se face cea mai bună rețetă de pui crocant și aromat!

Se face imediat și succesul este garantat!

Și fiindcă ne-am strecurat în bucătăria lor am descoperit și o super rețetă de pui crocant și aromat!

Ai nevoie de câteva ingrediente simple și la îndemâna oricui:

  • ciocănele de pui, pulpe sau aripi
  • făină
  • boia iute
  • praf de usturoi
  • sare și piper

Cum pregătești rețeta de pui crocant și aromat? Simplu și rapid!

ADVERTISING

Făina se amestecă bine de tot cu boiaua iute, pudra de usturoi, sarea și piperul. Puiul se tăvălește bine de tot în amestec și se pune la prăjit în baie de ulei.

Trucul lui CHEF Florin Dumitrescu? Puiul se pune în ulei atunci când acesta este încă rece. Motivul? Vom obține o carne mult mai bine pătrunsă și mai crocantă!

Poftă bună!

ADVERTISING
ADVERTISING