Sfatul Zilei din 1 noiembrie 2022. Fecioara, concentreaza-te pe ceea ce poti face chiar acum. Capricorn, permiteti-va sa primiti atat cat oferiti

IN ARTICOL:

Este important sa va realizati cele mai launtrice visuri. Chiar daca nu sunt grandioase. Incercati sa ascultati ce au de spus oamenii. Profita de momentul: creeaza pentru tine si in numele binelui cel mai inalt.

CITESTI Horoscopul zilnic, Sfatul Zilei, de la cei mai buni si cunoscuti ASTROLOGI.

Sfatul Zilei pentru Berbec

Tot ceea ce ai nevoie si tot ceea ce iti doresti te va gasi exact in momentul in care este menit sa fie. Nu este nevoie sa te angajezi intr-un joc energic de remorcher.

Nu este nevoie sa repeti istoria tragediei si sa te convingi ca totul va merge la vale. In schimb, vrei sa-ti dai sansa de a crede in imposibil si de a avea incredere ca Universul te va intalni acolo. Mantra „Nu urmari, ci atinge” te va ajuta sa ramai in energia miracolelor. Sfat: Nu urmariti nimic, atrageti energia.

Sfatul Zilei pentru Taur

Toti avem propriile noastre judecati si partiniri, Taur. Cu totii avem lucruri care ne plac si nu ne plac la alti oameni. Dar cand iesim in lume cu notiunile noastre preconcepute, nu putem sa-i intalnim pe altii asa cum sunt ei sau sa intelegem ce ii motiveaza.

Deci, pentru meditatia de astazi, exerseaza deschiderea. Asculta ce au de spus oamenii inainte de a trage concluzii. Pune-ti cel mai dezarmant zambet. Judecand dupa semne, s-ar putea sa va faceti noi prieteni si sa descoperiti conexiuni mai profunde. Sfat: Exerseaza ascultarea activa.

Sfatul Zilei pentru Gemeni

Daca am fi mereu de acord cu totii, nu am avea niciodata probleme cu cresterea. Nu va trebui niciodata sa privim lumea altfel, ceea ce, la randul sau, ne va impiedica cresterea.

Este ceva cu care ati fi total de acord, nu Gemeni? Acest capitol din viata ta este despre respect. Totul in viata ta se intampla cu un motiv. Acesta este ceva pentru care sunteti extrem de recunoscator astazi. Sfat: este timpul sa te impaci cu originalitatea ta.

Sfatul Zilei pentru Rac

Nu esti o victima, Rac. Tu esti responsabil de cum se intampla lucrurile in realitatea ta. Sufletul tau a ales aceste experiente ca o modalitate de a arde bagajele karmice grele pe care le-ai purtat de multe vieti.

Este bine ca sunteti binecuvantat cu puterea de a va vindeca durerea. Iubeste procesul renasterii si stii ca ti se va da medicamentul de care ai nevoie pentru a te vindeca. Sfat: imprejurarile iti permit sa renunti la bagajele din trecut.

Sfatul Zilei pentru Leu

CITESTE CONTINUAREA