Sfatul Zilei din 1 noiembrie 2022. Fecioara, concentreaza-te pe ceea ce poti face chiar acum. Capricorn, permiteti-va sa primiti atat cat oferiti

Sfatul Zilei pentru Sagetator

Acum poti vedea clar cum planul divin a functionat intotdeauna in favoarea ta. Cum Spiritul a trebuit sa elimine anumite lucruri, oameni si locuri care v-au impiedicat evolutia si cresterea.

Astazi va mutati intr-un spatiu de alocatie si un spatiu de incredere. Acceptati experienta voastra pe taramul pamantesc cu toate culorile si toate nuantele sale. Esti intr-un loc bun, Sagetator, si crezi ca lucrurile se vor imbunatati doar pe masura ce mergi mai departe. Sfat: Acceptarea este cuvantul tau de putere.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Problema este ca am fost crescuti sa credem ca demnitatea noastra este direct proportionala cu cat de mult facem pentru ceilalti. Ca urmare, avem tendinta de a ne concentra pe a darui si uitam sa primim in schimb.

Astazi ti se cere sa urmaresti aceasta naratiune care se desfasoara in viata ta, astfel incat sa poti recalibra cantarul in felul tau. Doar o reamintire: esti demn de dragostea, grija si afectiunea pe care le impartasesti atat de liber cu cei din viata ta. Sfat: permiteti-va sa primiti atat cat oferiti.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Daca ar fi vrut sa apara, ar fi facut-o demult. Daca ar fi vrut sa fie langa tine, nicio putere din lume nu i-ar putea tine de tine. Este timpul sa recunoastem aceasta situatie pentru ceea ce este.

Este timpul sa-ti reiei puterea si sa faci lucrurile care iti sustin cresterea si evolutia. Daca prioritizarea ta necesita o anumita distanta fata de tine, asa sa fie. Sfat: Recupereaza-ti puterea prin durere.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Cheile vechi nu deschid usi noi. Ceva iti spune ca cedarea in fata dorintelor tale de baza nu va duce decat la haos si framantari. In schimb, trebuie sa fii atent la puterea si potentialul tau.

Aminteste-ti toate modurile in care te-ai schimbat si toata munca pe care ai facut-o pentru tine. Stabilirea unor limite sanatoase acolo unde este nevoie este primul pas pentru a-ti recastiga puterea. Sfat: Nu cedati dorintelor de baza.