HOROSCOP SPECIAL

Sfatul Zilei din 1 Octombrie 2023. Taur, te simti prizonierul propriei realitati. Scorpion, este timpul sa faceti o declaratie

Sfatul Zilei pentru Sagetator

ADVERTISEMENT

Astazi va va spune ca ati fost intotdeauna in contact cu universul. Poate ca, la un moment dat, este pur si simplu in afara zonei de acoperire a retelei.

Stelele va cheama sa aveti incredere in aceasta conexiune divina. Semnele si simbolurile te vor ajuta sa mergi mai departe pe calea ta speciala. Sfat: Ai incredere in intuitia ta.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Viitorul pare sumbru. Dar numai din punctul tau de vedere. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa schimbi urgent ceva.

In schimb, poti sa te intorci la obiectivele pe care ti le-ai stabilit candva, sa te apuci de treaba si sa scazi suficient pentru a recunoaste ca esti de fapt pe drumul cel bun. Nu-ti fie teama sa ceri ajutor.  Sfat: scapa de nevoia de a face totul singur.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Este mai usor sa nu vorbesti despre lucruri importante. Dar sunteti prea familiarizati cu pericolele de a ascunde adevarul. Astazi astrele te cheama sa dai o mana de ajutor.

Este posibil sa nu gasesti o solutie imediat si e in regula. Ceea ce conteaza este ca esti gata sa faci un pas in directia corecta. Sfat: Gaseste-ti curajul sa vorbesti despre lucruri importante.

ADVERTISEMENT

Sfatul Zilei pentru Pesti

Esti in siguranta. Permiteti-va sa distrugeti barierele si sa va exprimati. Permiteti-va sa va deschideti cu constientizarea interioara ca vulnerabilitatea voastra va va aduce mai aproape la nivel emotional.

Pestii singuri ar trebui sa stie ca dragostea pe care o cautau este chiar dupa colt. Sfat: Impartaseste ceea ce ai pe inima.

CITESTE CONTINUAREA

ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT