Sfatul Zilei din 10 mai 2022. Sagetatori, simtiti ca sunteti in inchisoare. Varsator, fii atent la sentimentele tale dupa ce ai interactionat cu unele persoane

Sfatul Zilei pentru Leu

Leii ar trebui sa aiba grija de ei insisi si sa excluda alcoolul din dieta astazi. Daca intentionati sa plecati intr-o vacanta, incercati sa nu exagerati. Astazi corpul tau este deosebit de sensibil la felul in care il tratezi. Sfat: Aminteste-ti ca corpul tau este un templu.

Sfatul Zilei pentru Fecioara

Fii mai ales rabdator cu partenerul tau. Astazi, poti fi suparat de orice neglijenta minora, un defect facut de cei dragi. Nu fi atat de dur cu ei, asteptandu-te la un rezultat perfect prima data. Aminteste-ti ca unele lucruri nu au functionat imediat.

Sfatul Zilei pentru Balanta

Ai facut-o din nou! Ai spus da de fiecare data cand ai vrut sa spui nu. Ajungi prin a lua mai mult decat poti transporta.

Gasiti sursa nevoii dvs. pentru a multumi pe toata lumea. Nu-ti fie teama astazi sa-i dezamagesti pe cei care este putin probabil sa-ti raspunda vreodata la ajutor. Eliberandu-te de povara in exces, vei castiga libertate. Sfat: incepe sa spui „nu” mai des.

Sfatul Zilei pentru Scorpion

Astazi castigi, maine pierzi. Asa este viata, Scorpion. Dar problema este ca avem tendinta sa acordam mai multa atentie celor din urma.

Mai bine concentreaza-ti ochii pe ceea ce primesti. Sa stii ca in timp vei putea intoarce roata Norocului in directia pe care o doresti. Provocati-va sa faceti ceva in afara zonei dvs. de confort si sa vedeti cum reactioneaza universul la asta.

Sfatul Zilei pentru Sagetator

CITESTE CONTINUAREA