HOROSCOP SPECIAL

Sfatul Zilei din 11 ianuarie 2024. Taur, asculta-ti inima si fereste-te de grebla veche. Săgetător, apar tot felul de oportunități în carieră

Sfatul Zilei pentru Săgetător

ADVERTISEMENT

Apar tot felul de oportunități în carieră. Trebuie doar să luați decizia potrivită. Nu vă bazați pe sfatul altora, voi știți exact ce vă doriți.

Poti avea orice iti doresti daca iti pui inima si mintea in asta! Universul va reaminteste sa schimbati convingerile interioare care va impiedica sa va realizati puterea si potentialul.

Acesta este un memento pentru a renunta la asteptarile inalte si dorinta de a se conforma opiniilor celor din afara, in timp ce va reangajati pentru obiectivele si visele tale. Este posibil sa nu ajungeti imediat la destinatia dorita si este in regula. Singurul lucru care conteaza este ca esti gata sa faci un pas si apoi altul. Sfat: Nu conteaza de cate ori esuezi. Ridica-te si actioneaza!

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Aveți o zi bună. La locul de muncă faceți progrese într-un proiect important și șefii vor aprecia acest lucru. Acordați-le mai mult timp și celor dragi.

Nu esti conceput sa te supui, sa traiesti depasit, transmis de generatiile anterioare. Ai venit in aceasta lume pentru a fi tu insuti, cea mai stralucitoare si mai indrazneata versiune a ta, pentru a explora lungimea si latimea creativitatii tale si pentru a contesta insasi ideea de „normalitate”.

Amintiti-va, puteti schimba perceptia celorlalti. Deci, de ce sa incerci sa te ridici la nivelul asteptarilor strainilor? Ceea ce poti face cu adevarat este sa lasi deoparte judecatile subiective ale altora si sa te accepti pe tine insuti. „Creativitatea este cea mai mare rebeliune existenta. Poti fi creativ doar daca esti un individ, nu poti crea in timp ce ramai parte din psihologia multimii .” – Osho Sfat: elibereaza-te de conventii si traieste-ti inspiratia.

ADVERTISEMENT

Sfatul Zilei pentru Vărsător 

S-ar putea să primiți unele vești care vă pun în dificultate. Nu vă faceți griji. Până la finalul zilei veți găsi cea mai bună soluție.

Daca scripturile transmise de stramosii tai nu functioneaza, atunci nu ti-au fost destinate. Nu esti obligat sa repeti destinele altora, esti liber sa mergi pe drumul tau si sa aduci propria ta contributie la istorie. Poate ca a venit momentul pentru noi scenarii in familia ta si vei deveni creatorul ei, descoperitorul.

Schimba cursul evenimentelor, Varsator, schimba-ti realitatea si intreaga lume. Incepeti revolutia pe care va cheama puterile superioare in acest moment. In munca ta, nu te uita inapoi si nu purta pe umerii tai povara asteptarilor altora. Uratorii vor ura pentru ca este treaba lor! Sfat: E timpul sa-ti aduci contributia la istorie, ai asteptat asta de mult timp.

Sfatul Zilei pentru Pești

S-ar putea să vă caute niște cunoscuți care au nevoie de sfaturile voastre. Încercați să evitați conflictele cu un coleg de birou.

Poate suntem dependenti de suferinta noastra? Altfel, de ce repetam din cand in cand cat ne doare in interior? Acesta este partial un efect secundar al empatiei crescute, al capacitatii de a-si simti profund atat propria persoana, cat si pe ceilalti. Dar a trai bine este o decizie.

ADVERTISEMENT

Ceva de gandit despre aceasta luna plina. Astazi, stelele va ghideaza spre schimbare, cerandu-va sa inlocuiti modelele de gandire negative cu unele pozitive. Da, si inca ceva! Nu mai astepta ca oamenii sa se schimbe. Daca nu esti tratat ca o prioritate, ci ca o optiune, asa va fi intotdeauna.  Sfat: Realizeaza-ti valoarea si actioneaza in consecinta.

CITESTE CONTINUAREA

ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT